Rugăciune la început de An Nou! Te ajută pe toate planurile

Rugăciune la început de An Nou te ajută să-ți meargă totul bine. Chiar și dacă nu ești un credincios habotnic, este recomandat ca, la început de an nou, să rostești o rugăciune ajutătoare.

Distribuie pe:

Rugăciunea la început de An Nou! Te ajută pe toate planurile


In articol:

Îți sporește pofta de viață, îți dă încredere și motivație pentru întregul an.

"Te rog, Doamne, în acest An Nou, dă-mi răbdare, înţelepciune, dragoste desăvârşită, nădejde nezdruncinată. Și toate virtuţile care ne trebuie ca să ne mântuim. Apără-mă de oameni gâlcevitori, de oameni rătăciţi, de patimi şi păcate. Ajută-mă, Doamne, la început de an. Ca să nu mă lepăd de Tine în nici un fel. Păzeşte-mă de ceasul încercărilor de la Apocalipsă. Și scrie numele meu în Cartea Vieţii Tale. Deschide, Doamne, urechile sufletelor noastre, ca să audă glasul trâmbiţei Tale celei de mântuire şi să înviem pentru viaţa veşnică. Trimite tuturor creştinilor din toată lumea har şi putere, ca să biruiască pe satana şi vino în ajutor la tot creştinul cel necăjit şi întristat, care are trebuinţă de ajutorul Tău.

Rugăciunea la început de An Nou! Te ajută pe toate planurile

Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi!

Pentru noi, oile păşunii Tale, numai Tu eşti apărătorul cel puternic şi numai în Tine ne încredem, de aceea te rugăm să ne ajuţi şi să nu ne lepezi de la faţa Ta. Adu-Ţi aminte Doamne şi de cei adormiţi din neamurile noastre, de părinţii noştri, de toţi fraţii şi surorile care au plecat dintre noi, de toţi cei ce s-au pomenit la Sfintele Liturghii şi sărindare şi pomeneşte-i întru împărăţia Ta. Auzi-ne şi pe noi, Doamne Dumnezeul nostru. Cum ai auzit pe Ucenicii Tăi când Te rugau.

Citeste si: Rugăciune. Ce să rostești când ești supărat și ai gânduri negre

Citeste si: Rugăciune de Bobotează. Ce să rostești pe data de 6 ianuarie

Citeste si: Rugăciune. Ce să rostească femeile care nu pot avea copii

Cum ai auzit pe Prooroci, pe Mucenici, pe Ierarhi, cum ai auzit pe Sfinţii Părinţi şi nu ne lepăda pe noi de la Faţa Ta, că zidirea Ta suntem şi pe alt Dumnezeu nu ştim, ci numai Tu eşti Dumnezeul nostru în care credem şi căruia ne închinăm Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Amin.", este
Rugăciune la început de An Nou.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate