Rugăciunea care te scapă de boală. Ce să rostești dacă te afli în necaz

Rugăciunea care te scapă de boală. Sfântul Efrem cel Nou este alături de cei aflați în mare necaz. Acesta, prin rugăciunea sa puternică, îi ajută pe cei loviți de boală să capete puteri.

Distribuie pe:

Rugăciunea care te scapă de boală. Ce să rostești dacă te afli în necaz
Rugăciunea care te scapă de boală. Ce să rostești dacă te afli în necaz


In articol:

Sfântul Efrem cel Nou ar fi fost un monah grec ucis de turcii otomani, după ce ar fi fost chinuit vreme de 8 luni de aceștia pentru a renunța la credință. A fost întâi canonizat de Biserica Ortodoxă Greacă în anul 1998, urmată de alte biserici ortodoxe.

Viața sfântului este cunoscută datorită unor serii de revelații avute de monahia Makaria Desipri în cursul anului 1950.

Citeste si: Minivacanță ianuarie. De câte zile libere se bucură românii în această lună

Citeste si: Sărbătoare 20 ianuarie. Cine este pomenit astăzi în calendarul creștin ortodox

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Rugăciune către Maica Domnului. Te scapă de necazuri și te ajută să ai un an mai bun

Cu toate că nu există documente istorice care să ateste cele relatate de monahia Makaria, datorită numeroaselor minuni săvârșite și mărturisirilor creștinilor (ortodocși), aceasta nu a constituit un impediment în procesul de canonizare și recunoaștere a sfântului ca atare. Acest caz este unul de excepție pentru bisericile ortodoxe, fiind o mărturie pentru modul în care sfântul s-a impus în viața credincioșilor ortodocși din timpurile noastre, deși au trecut mai bine de 500 de ani de la presupusa sa moarte martirică până la descoperirea sa.

Moaștele sale au fost depuse în mănăstirea Sfântul Efrem cel Nou din Nea Makri.

Minunile Sfântului Efrem

Sfântul Efrem este considerat a fi vindecător de boli incurabile (cancere), de depresii, de dependențe (droguri, alcool, tutun etc.). Mai mult decât atât, se spune că are darul de a vindecă pântecele mamelor ce nu pot avea copii.

Rugăciunea care te scapă de boală. Ce să rostești dacă te afli în necaz
Rugăciunea care te scapă de boală. Ce să rostești dacă te afli în necaz

Rugăciunea care te scapă de boală: Sfântul Efrem cel Nou îi ajută pe cei aflați la necaz

"Sfinte Efrem, mare mucenice al lui Hristos, ascultă acum puţina noastră rugăciune pentru robii lui Dumnezeu (numele) care sunt încercaţi de boli, suferinţe şi de ispite. Venim la tine ca la un doctor ceresc şi credem că vei primi cererea noastră şi vei uşura suferinţele lor. Ai spus că ai leacuri pentru toate felurile de boli, şi de aceea nădăjduim că iubirea ta de oameni nu s-a împuţinat. Cine poate spune mulţimea minunilor tale? Cine ştie câţi suferinzi au aflat izbăvire prin rugăciunile tale?

Ajută-i, Sfinte Efrem, ajută-i pe cei suferinzi! Roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru ei şi, dacă le este de folos să fie tămăduiţi degrabă, fă să se întâmple aceasta spre slava lui Dumnezeu. Iar dacă le este mai de folos să ducă mai departe crucea suferinţei lor, ajută-i să rabde fără să cârtească, ca să primească luminoasa cunună a răbdării.

Sfinte Mare Mucenice Efrem, tu ai răbdat suferinţe de nespus, iar viaţa noastră este plină de desfătări. Dar chiar dacă suntem păcătoşi şi întinaţi prin tot felul de patimi, îndrăznim a ne ruga ţie. Căci nu pentru noi ne rugăm ţie, sfinte, ci pentru bolnavii aceştia pe care suferinţele i-au îngenunchiat. Fii lor păzitor, povăţuitor, ocrotitor şi tămăduitor, ca să îţi mulţumească cu inimă smerită şi să Îl slăvească pe Dumnezeu care te-a acoperit cu harul Său, arătându-te mare făcător de minuni, în vecii vecilor. Amin.", este rugăciunea care te scapă de boală.

Galerie foto 
Citește și:

Ludovic Orban anunță noi restricții dure! Circulația pe timpul nopții ar putea fi restricționată în mai multe orașe

Bianca Comănici s-a certat cu Mary! Ce spune despre scandalul cu fosta ei prietenă de la Puterea dragostei

Superalimentul care-ți regenerează tot organismul. Este plin de Omega3 și se găsește ușor în comerț. Vă va ajuta mintea în primul rând

Un bărbat a fost ucis de o piatră care i-a zburat prin parbriz în timp ce se afla la volan! În mașină cu el erau soția lui și cei doi nepoți

Jandarmul, aflat în timpul liber, declarații cutremurătoare de la accidentul din Alba: "Un tablou șocant cu mult sânge..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies