Rugăciunea de sâmbătă rostită de părintele Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca rostea în fiecare sâmbătă o răgăciune foarte puternică, despre care se spune că face minuni.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Părintele Arsenie Boca rostea în fiecare sâmbătă o răgăciune foarte puternică, despre care se spune că face minuni.

 


In articol:

Arsenie Boca, „părintele Ardealului”, a lăsat omenirii multe rugăciuni și învățături care au scopul de a face minuni și a ajuta oamenii aflați în momente critice ale vieții. Una dintre cele mai puternice rugăciuni ale părintelui este cea rostită în ziua de duminică, despre care se spune că face minuni imediat ce o rostești.

Rugăciunea de sâmbătă a lui Arsenie Boca, rostită înspre seară, îi ajută pe oameni să scape de boli, de blesteme și aduce fericire și pace în vieților oamenilor care o rostesc.

Rugăciunea de sâmbătă a părintelui Arsenie Boca

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi, în toată ziua, să am grijă să mă lepăd de mine însumi, ca nu cumva, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată, păcătuiesc în tot ceasul.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minţii noastre.

rugaciune
Ilustrație rugăciune[Sursa foto: PixaBay]

Uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem fără cercetare, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriţi şi desădiţi până la pământ.

Doamne, Cela ce vii între oameni în taină, ai milă de noi şi pune foc temniţei ce Te ține, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre şi fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă şi vino de Te sălăşluieşte întru noi, dimpreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi minte noastră rămân neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină, ai milă de noi, că nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvîrşiţi şi cât eşti Tu de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi de Tine prin păcatele noastre. Ci luminează, Doamne, lumina Ta peste noi, ca să vedem lumina prin ochii Tăi şi să trăim în veci prin viaţa Ta. Lumina şi bucuria noastră, slavă Ţie!”, este rugăciunea părintelui Arsenie Boca.

Sursă: crestinortodox.ro 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Miracolul trăit de Lelia Marcu! Terapeutul, salvat de la moarte de o icoană

Povestea cutremurătoare a asistentei medicale ai cărei părinți au murit de coronavirus după ce i-a îngrijit chiar ea! Mirela s-a infectat apoi cu Covid-19 și a primit vestea...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies