Rugaciuni pentru sanatate. Rugaciuni puternice pe care sa le rostesti pentru sanatatea ta si a familiei

Rugaciuni pentru sanatate, rugaciuni pe care sa le rostesti pentru ca tu sau cei din familie sa scapati de boli. Rugaciunile trebuie spuse in fiecare zi pentru toti cei dragi. Sunt rugaciuni foarte puternice si se spune ca au efecte inca din prima saptamana.

Autor: R.L.

Rugaciunea spusa cu credinta si smerenie salveaza sufletul si vindeca trupul de boli.

Rugaciuni pentru sanatate. Rugaciunea Sfantului Ioan Rusu pentru cei bolnavi

"Bucurandu-ma de dumnezeiasca marire la care te-ai inaltat, o, Sfinte Ioane, indraznesc sa alerg la ajutorul tau pentru tamaduire. Stiu, Parinte, ca incercarile vin din randuiala lui Dumnezeu. Stiu ca prin boala trupului, sufletul se curateste, si ca rabdarea este rasplatita de Dumnezeu.

Dar de multe ori norii negri ai deznadejdii imi tulbura mintea si ma departeaza de rugaciune.

De aceea dar, o, Sfinte, gasesc alinare in cugetarea la vindecarile tale minunate. Tu ai tamaduit multimea de copii spre bucuria parintilor lor. Tu ai indreptat spatele batranei garbove, tu ai dat sanatate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei. Tu l-ai vindecat pe batranul Atanasiei care s-a uns cu untdelemn din candela ta. Tu ai indepartat cheagurile de sange din capul Vasulei si l-ai tamaduit pe doctorul necredincios.
Stiind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Ioane, ia viata mea in mainile tale si mijloceste precum stii mintuirea mea. Daca voia Domnului este sa duc cu rabdare crucea bolii, da-mi putere si ajuta-ma sa nu cartesc din cauza neputintelor. Dar daca Bunul Dumnezeu se va milostivi de mine pentru rugaciunile tale, atunci sa ma tamaduiesti fara sovaiala, noule doctor fara-de-arginti, ca vazand aceasta sa-ti multumesc tie si sa-l laud in vecii vecilor pe Doctorul sufletelor si al trupurilor,

prin cantarea: Aliluia!".


Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli.

"Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, de bolile ştiute şi neştiute de noi. Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc.

Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!"

Rugaciune catre Iisus Hristos pentru vindecarea de boli.

"Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră! Din adâncul inimii Te rog să primeşti smerita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală! Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău. De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea. Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor. Şi dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei. Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăinţă şi de mulţumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!” Amin".

Rugaciune puternica pentru sanatate

"Doamne, catre Tine imi deschid sufletul, in Tine am nadejde si credinta si cu a Ta putere ma intaresc in fata necazurilor vietii.

Caile Tale, Doamne, arata-mi si cararile Tale ma invata. Binecuvantarea Ta, care Cuvantul ai zidit in lume, sa fie pururea cu mine si familia mea.

Doamne, nori grei de suferinta s-au abatut asupra capului meu, da-mi mila Ta si iarta Doamne, pacatele mele, caci multe sunt. Ridica Doamne piatra grea ce imi zdrobeste umerii si lasa Lumina Sfanta sa ne incalzeasca sufletele, mie si familiei mele. Alunga Doamne toate nenorocirile si da-ne in schimbul lor Iubirea Ta eterna. Vindeca Doamne suferintele mele si ale familiei mele.

La Tine, Preabunule Doamne, alerg si ma rog: vino grabnic si ma mantuie cu puterea Ta, cu mila Ta si ne apara Doamne, pe mine si familia mea, de cel rau, de vrasmasi si de boli.
Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”.

Este important sa stii ca inainte de a face rugaciunile pentru sanatate, ca orice alta rugaciune, este bine sa iti cureti gandurile si sufletul. Alunga din mintea ta toate fricile, toate supararile, gandeste-te cu drag si bucurie in suflet la tot ce e bun si frumos, roaga-te pentru toti cei dragi, intr-un loc linistit.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

O jurnalistă, greu încercată de viaţă! Mesajul sfâşietor făcut public în urmă cu puţin timp

Bobonete: "Primesc zilnic trei sau patru mesaje de amenintare: o sa ma calce masina sau ca da trenul peste mine"

Un cunoscut lăutar a murit!

Zodiile sunt obligate să citească horoscopul, dacă vor să nu aibă necazuri. Astrele vin cu sfaturi pentru această perioadă

VESTE ȘOC în Rusia. A MURIT în Ucraina. A fost deja înmormântat lângă MOSCOVA cu funeralii publice

,,Ne mutăm.” Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare. Ce a pățit prezentatoarea TV

George Simion caută candidați pe internet. Încrezător privind spre Italia: „AUR va câștiga guvernarea în România”,

Dan Petrescu, dat afară de Neluțu Varga de la CFR – Planul patronului din umbră, câți bani ar urma să primească Bursucul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies