Ruptura totala? De ce a evitat-o Valentina Pelinel pe Mihaela Borcea? Motivul pentru care nu se duce coaforul ei EXCLUSIV

In mod surprinzator, manechinul evita sa mearga la salonul de infrumusetare al fostei sotii al lui Cristi Borcea

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Cristi Borcea s-a decis cu adevarat cine este cea mai importanta femeie din viata lui in acest moment! Daca pana mai ieri, cand era la inchisoare, si ispasea o pedeapsa de sase ani patru luni in Dosarul Transferurilor, Valentina, Mihaela si Alina erau laolalta, situatia este cu totul alta acum! (intra sa vezi cat de mult s-a schimbat Borcea dupa puscarie)

Valentina Pelinel o evita pe Mihaela Borcea? "Ele nu prea s-au inteles de la inceput"

Omul de afaceri se afiseaza doar cu Pelinel, in schimb pe Mihaela a lasat-o la carma promovarii unor business-uri importante, iar pe Vidican nici nu mai o baga in seama.

Decizia lui Cristi Borcea se potriveste perfect cu alegerea partenerei lui! Caci, in mod suprinzator pentru toata lumea, Valentina Pelinel o evita pe Mihaela Borcea, mai ales in ultima perioada. “Ele nu s-au prea inteles de la inceput, dar, de ochii lumii, si pentru binele barbatului lor au incercat o amicitie. Au lucrat impreuna in afaceri, dar atat! Modelul international a preferat sa nu dezvolte altfel de relatii, de prietenie stransa. Mai mult, nici nu s-a dus la salonul de infrumusetare pe care Mihaela il detine, asa cum facea Alina de exemplu! A motivat mereu ca se aranjeaza in alta parte si nu isi schimba hairstylistul sau cosmeticiana! A fost decizia ei si nu este de condamnat! Femeia a vrut sa fie independenta si sa nu o lege nimic de trecut”, au dezvaluit persoane din preajma familiei.


 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: