RUSINE statului roman! Mamaia Lenuta duce o viata grea! Are o pensie de 7 lei si mananca numai paine - Spera de la luna la luna sa primeasca mai multi bani

Viata unui pensionar este extrem de grea in Romania! Dupa batrana care traieste cu 1 leu pe luna pensie, acum apare un nou caz al unei femei care are o viata modesta si face foamea cu 7 lei pe luna.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereMamaia Lenuta plange zi de zi pentru ca nu are nimic. Gospodaria ei este la pamant si nu are ajutor din partea nimanui. Chiar daca a muncit o viata intreaga, 9 ani de munca la CAP, pe camp, femeia ia abia 7 lei. Bani de carne nu are si sarbatorile trec goale, tot cu paine si ceai.

De 18 ani, femeia este vaduva si fara sprijinul sotului ei a ajuns la sapa de lemn. El era cel care mai aducea un venit bun in casa si punea carne pe masa. Femeia mai are in batatura cateva pasari pe care le hraneste iarna cu resturi de paine pentru ca nu are bani de mancare si pentru ele. Cand acestea oua, le fierbe si mananca cumpatat.

fara descriereSingura ei salvare sunt oamenii din localitatea ei care ii mai aduc ori mancare gatita, ori diverse alimente pe care sa si le prepare ea. Saraca femeie, asa bolnava cum e, isi face curat in casa de sarbatori si spera ca Mos Craciun sa apara pe batatura ei pentru a ii face surprize.

"Iau paine de bani si mananac treptat din ea. Ce sa fac? Trebuie sa mananc daca imi e foame. O inmoi in ceai daca se intareste. Am o pisica, ii dau si ei paine, ce sa ii fac? E suflet si mi-e mila de ea. Am o rana la picior, nu pot sa stau fara bat. Nu am bani de pastile.

fara descriereImi doresc sa am si eu carne de Craciun sau lemne. M-am saturat sa stau inghetata in casa. Ce sa fac? Mor asa. Am taiat pomii din curte sa fac focul. E greu... Nu am nimic, plang mereu. Azi am mancat o felie de cozonac, am primit-o de la un baiat.

Imi mai aduce nepoata mancare, dar nici ea nu are. Are un copil si tatal ei are probleme cu mana. Nici ea nu poate sa ma ajute mereu. Imi pare rau ca nu mi-a dat si mie Dumnezeu un sufletel, sa am si eu un copil", a marturisit mamaia Lenuta pentru Antena 1.fara descriere

Casa de pensii i-a spus batranei ca nu a platit darile obligatorii de 10 ani ca sa primeasca o pensie mai mare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate