Rusinica! Delia si-a lasat cainele sa ii bea apa din pahar, in direct, la TV!

Invitata la Observatorul de la Antena 1 alaturi de F-Charm ca sa discute despre ultima lor piesa, Delia a venit insotita de insetatul ei catel care a baut apa direct din paharul de apa al cantaretei, iar aceasta nu l-a oprit.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDiscutia a inceput lejer cu cei doi despre ultima lor piesa "Aproape de tine", ultima colaborare dintre F-Charm si Delia.

"Ne stim de mult timp si am mai colaborat. Acum s-a lasat si cu un videoclip foarte frumos. Piesele au fost facute cu el in studio, le-am compus impreuna", a spus Delia pentru Antena 1.

"Am facut parte dintr-un proiect cu Emil Lazaria. Ca si productie, am lucrat cu multi artisti. Pe Delia am cunoscut-o printr-o prietena comuna si atunci isi cauta un single, a venit la mine la studio si i-a placut ce am avut. E placut sa ai un artist cu experienta ca sa isi puna si el amprenta", a spus F-Charm.

fara descriereLa un moment dat, cainele Deliei a fost adus in platou si cantareta, incantata sa il vada langa ea, l-a luat in brate si l-a prezentat telespectatorilor. In timp ce stapana il lauda, Louie a inceput sa bea cu nesat din paharul ei cu apa pana cand l-a golit la jumatate.

"Ieri s-a suparat ca nu a aparut la X Factor, a vrut momentul lui de aur. Vai, Louie, ma faci de ras! E insetat, saracul!", i-a luat Delia apararea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate