Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11! Alexandra Dinu: "Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată"

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11! Contorsionista este în Cartea Recordurilor!

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11.
Autor: Elena Popescu

In articol:

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11! Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu pentru frumoasa contorsionistă venită din Ucraina.

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11!

Ruslana Krutas a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr impresionant de contorsionism, care i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru juraţi: Andra, Andi Moisescu, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu.

Tânăra acrobată a primit Golden Buzz pentru prestaţia sa, iar asta înseamnă că a trecut direct în semifinala Românii au Talent, sezonul 11.

"Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina. Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente", a mărturisit concurenta.

Citeste si: Anastasia Ursu, cea mai tânără concurentă de la Românii au Talent, sezonul 11. Fetița de patru ani i-a cucerit pe jurați cu gingășia sa

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11.
Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11.[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Alexandra Dinu a apăsat butonul auriu la Românii au Talent, sezonul 11

Alexandra Dinu a rămas complet impresionată de felul în care Ruslana Krutas se poate roti şi cât de flexibilă este, aşa că nu a mai stat prea mult pe gânduri şi a apăsat primul ei buton auriu la Românii au Talent, sezonul 11.

"Singurul lucru pe care pot să îl fac după momentul tău este ăsta", a spus Alexandra Dinu, iar apoi a apăsat Golden Buzz pentru Ruslana Krutas, frumoasa contorsionistă din Ucraina.

Citeste si: Florin Călinescu, dezvăluiri senzaționale la Românii au Talent, sezonul 11! Maestrul: ”Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie”

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11.
Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11.[Sursa foto: Captură TV]

Toţi juraţii s-au ridicat în picioare ca să o aplaude pe Ruslana Krutas, însă Florin Călinescu a arătat că a rămas mut de uimire şi a rămas în picioare chiar si atunci când ceilalţi juraţi s-au aşezat pe scaune.

"Ce să mai zici, ne-a lăsat fără glas, practic. În cazul unora, toate momentele astea par aşa că sunt floare la ureche, atât de bine le execută ei că tu nu rămâi cu impresia că ar face vreun efort", a spus Andi Moisescu.

Alexandra Dinu a folosit unul dintre cele două Golden Buzz pe care un jurat pe poate oferi la Românii au Talent, sezonul 11. 

"La un moment dat nu mai înţelegeam nimic, unde e capul, unde sunt picioarele, a fost o nebunie curată şi culmea, cele mai dificile poziţii, cele mai inimaginabile în care tu ca spectator simţi durere doar privind, chipul ei apărea aşa cu un zâmbet cât toată faţa şi nu era un zâmbet forţat, crispat ci era relaxată şi naturală. Chiar cred că Ruslana e un fenomen al naturii. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată", a mărturisit Alexandra Dinu.

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11.
Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11.[Sursa foto: Captură TV]

Ruslana Krutas se află în Cartea Recordurilor

Ruslana Krutas le-a mărturisit în culise lui Smiley şi lui Pavel Bartoş că este în Cartea Recordurilor fiindcă a reuşit performanţa de a sparge 24 de baloane cu spatele. Frumoasa contorsionistă a promis că în etapa următoare le va arăta tuturor recordul ei mondial.

Ruslana: De când am intrat pe scenă mi-am dorit Golden Buzz şi l-am primit
Pavel Bartoş: Îl meriţi
Smiley: Cred că spectacolul oferit de tine a fost unul dintre cele mai bune spectacole de contorsionism pe care le-am văzut pe scenă
Ruslana: Mulţumesc foarte mult. Data viitoare vă voi arăta recordul meu mondial. Sunt în Cartea Recordurilor şi data viitoare vă voi arăta, pe această scenă
Smiley: Serios, ai un record mondial
Ruslana: Da, am spart 24 de baloane cu spatele

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anastasia Ursu, cea mai tânără concurentă de la Românii au Talent, sezonul 11. Fetița de patru ani i-a cucerit pe jurați cu gingășia sa

Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița care a luat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu: ”Am senzația că văd câștigătorul acestui sezon”

Florin Călinescu, dezvăluiri senzaționale la Românii au Talent, sezonul 11! Maestrul: ”Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie”

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

SUA reînvie terorismul islamic ca să-i facă viața grea lui Putin. Urmează o nouă "Primăvară Arabă"?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies