Rusoaica Daria a confirmat că are o relație cu Alex Bodi, după despărțirea acestuia de Bianca Drăgușanu: „Da, este...”

Relația lui Alex Bodi cu rusoaica Daria s-a confirmat. Cei doi s-au dat de gol pe rețelele de socializare, unde și-au lăsat comentarii siropoase.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Rusoaica Daria a confirmat că are o relație cu Alex Bodi, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Da, este...”


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, iar de data asta se pare că nu mai există cale de împăcare. Afaceristul nu a pierdut deloc timpul și s-a aruncat direct în brațele rusoaicei Daria. Acum nu mai au cum să nege, căci totul e clar.

Se confirmă relația lui Bodi cu rusoaica Daria

Cei doi au început să își lase comentarii și aprecieri pe Instagram, iar la una din fotografii, fără să vrea, Daria a confirmat relația cu Bodi. Mai mult decât atât, aceasta i-a lăsat un comentarui lui Bodi, în care îl numește „Love”. Mesajul cu pricina a stârnit numeroase reacții din partea internauților.

fara descriere

Citeste si: Un animal bizar a fost ucis de sătenii din Galați, după ce a sărit la gâtul unui cioban. Creatura seamănă cu hienă. Cum a ajuns în România

Citeste si: Lovitură cruntă pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Boala de care suferă Fulgy i-a îngenuncheat: „Nu au ce să-i mai facă. Nu se mai vindecă...”

Citeste si: Andreea Bălan nu își mai ascunde suferința. Mesaj dureros pentru George Burcea. Ce încearcă să îi transmită?

Ba mai mult, un internaut i-a lăsat un comentariu Dariei la o fotografie, prin care îi spunea că îi dorește succes în relația cu Bodi, care este un tip drăguț. Răspunsul rusoaicei a fost extrem de șocant. Aceasta a confirmat că ar avea o relație cu Bodi. 

fara descriere

Arăți minunat! Sper să ai o relație frumoasă cu @bodi606alex. El e un tip atât de drăguț”, a fost comentariul pe care l-a primit Daria.”Mulțumesc! Da, chiar este!”, a răspuns imediat aceasta, confirmând relația cu Alex Bodi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate