Rusu de la Puterea Dragostei este interesat de Bianca, dar stă la distanță din cauza lui Bogdan Mocanu

Bianca de la Puterea Dragostei i-a atras atenția lui Rusu. Este interesat de brunetă, dar îl sperie gândul că ea îl place pe Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei i-a atras atenția lui Rusu. Tânărul concurente este, însă, intimidat de faptul că bruneta îl place pe Bogdan Mocanu. I-a spus lui Jador ce gândește, iar artistul l-a încurajat să facă pași spre câștigătoarea primul sezon Puterea Dragostei.

„Îi place de Bogdan Mocanu, dar dă-i ceva de înțeles, că nu o să fie cu ea. Bogdan nu o să se combine niciodată cu ea. I se pare frumoasă deșteaptă, dar o vede ca pe o soră. Cea mai deșteaptă fată de până acum de la Puterea Dragostei este Bianca”, i-a spus Jador lui Rusu. 

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: „Am făcut amor în trei cu una dintre prietenele mele. Acum, de fiecare dată când ajungem în pat, soțul meu...” Femeia e disperată și la un pas de divorț!

Citeste si: Dispariția inexplicabilă a fetei din Brăila. Cosmina Ionela Vlad este dată în urmărire națională și internațională. Fosta dirigintă: "Era retrasă, părea că are probleme"

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, prima declarație despre Simina, după ce bruneta a plecat în România cu Alex Zănoagă! Bruneta are planuri serioase cu iubitul ei

Puterea Dragostei: Rusu le-a povestit băieților despre Bianca

„Îmi place de Bianca Comănici, cea care a fost deja în emisiune. Mi-a atras atenția puțin mai mut, mi-a pus și mai multe întrebări. M-a atras privirea ei. M-a distrus cu privirea. Se uita așa la mine. Aveam buchetul ăla de flori și voiam să dau la toate fetele, dar i l-am dat ei”, le-a povestit Rusu băieților.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate