Rusu de la Puterea Dragostei, fermecat de Bianca: „M-a distrus cu privirea”

Rusu de la Puterea Dragostei a recunoscut că Bianca l-a fermecat cu privirea. Noul concuernt le-a povestit tot băieților.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Rusu, unul dintre noii concurenți de la Puterea Dragostei, a avut câteva minute la dispoziție pentru a se prezenta, a le cunoaște pe concurente și a le vorbi acestora despre el.

Tânărul în vârstă de 28 de ani a vrut, inițial, să desfacă buchetul pe care îl adusese cu el pentru a da flori tuturor fetelor din cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei. El a fost, însă, îndemnat de Andreea Mantea să aleagă o singură fată căreia să-i ofere buchetul.

Citeste si: Apelul disperat al lui Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: „Este în stare gravă și urmează să fiu supus unor intervenții chirurgicale”

Citeste si: Rusu de la Puterea Dragostei a fost cuplat cu o cunoscută artistă de la noi! Motivul halucinant pentru care s-a despărțit de ea

Citeste si: Primul conflict la Puterea Dragostei! Bianca a pus-o la punct pe Mariana, fotomodelul din Republica Moldova: „Nu mai vorbi!”

După timpul pe care l-a petrecut alături de concurente, Rusu nu a fost cucerit de niciuna dintre noile venite. Cea care i-a furat mințile este chiar Bianca, câștigătoarea primului sezon al emisiunii, iar ea a fost cea care a primit buchetul de flori.

Puterea Dragostei: Rusu le-a povestit băieților despre Bianca

„Îmi place de Bianca Comănici, cea care a fost deja în emisiune. Mi-a atras atenția puțin mai mut, mi-a pus și mai multe întrebări. M-a atras privirea ei. M-a distrus cu privirea. Se uita așa la mine. Aveam buchetul ăla de flori și voiam să dau la toate fetele, dar i l-am dat ei”, le-a povestit Rusu băieților.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate