Rusu, prima reacție după ce a fost acuzat că a cerut-o de soție pe Roxana, Prințesa Ardealului înainte să vină la Puterea Dragostei

Rusu de la Puterea Dragostei este acuzat că are iubită, pe care a și cerut-o de soție, pe care a lăsat-o însă acasă pentru a ajunge în show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Se știa că Rusu a avut o relație amoroasă cu colega sa de scenă, Roxana, Prințesa Ardealului. La intrarea în emisiune, Rus le-a spus fetelor că s-a despărțit de câteva luni de Roxana, iar motivul ar fi fost faptul că era deranjat că ea era mai cunoscută ca el.

La scurt timp după ce Rusu a apărut în emisiune, pe grupurile de fani ai emisiunii a fost distribuită o filmare din luna iunie, în care, în genunchi, Rusu o cere de soție pe Roxana. Imediat, mulți au spus că Rusu și-a lăsat iubita acasă, că a intrat în emisiune doar pentru a deveni și el cunoscut și nu pentru a face un cuplu cu o fată de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Nervos peste poate de situația creată, Rusu a recunoscut că a cerut-o de nevastă pe Roxana, dar că relația lor s-a terminat. ”Asta e! Ce să faci? Se despart cuplurile după 20 de ani, nou de ce n-am fi făcut-o? Nu mai am nimic cu Roxana”, a declarat Rusu de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Imagini de INFARCT cu Ligi, concurenta de la „Puterea dragostei”! Pozele compromițătoare cu ea au „scăpat” pe net

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri emoționante din viața ei ”Am trecut prin niște faze complicate” Ce spune despre Jador EXCLUSIV

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

fara descriere

Rusu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Roxana Prințesa Ardealului

Rusu le-a vorbit fetelor din casa de la Puterea Dragostei despre fosta lui relație: ”Ultima relație a durat aproape un an, ne-am despărțit amiabil acum trei luni. Motivul? Ea era prea cunoscută față de mine, tot în domeniul muzical e și ea. Ea a fost la casting cu mine, să vină aici să se combine cu cine vrea. Noi înainte să fim împreună am fost prieteni foarte buni, acum am rămas tot așa. Nu am cum să fiu certat cu ea, din moment ce eu mai am...”, le-a povestit Rusu fetelor de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate