Ruxandra Dragomir demarează o campanie pentru susţinerea unui campion lovit crunt de soartă

Distribuie pe:
fara descriere

 

Prin fundaţia sa, "Inimi pentru sport", Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, demarează o amplă campanie de strângere de fonduri pentru susţinerea unui campion, lovit crunt de soartă. Este vorba despre Ciprian Anton, tânăr care deşi de 7 ani se află într-un scaun cu rotile, are spirit de adevărat învingător, el participând la numeroase competiţii internaţionale de tenis unde a reprezentat România cu succes şi este proaspăt absolvent al cursurilor de antrenor de tenis.
Într-o primă fază, Ciprian are nevoie de o pereche de orteze care să-i permită să antreneze trenul inferior, astfel el putând fi pregătit fizic cât şi mental atunci când tehnologia medicală va permite o intervenţie chirurgicală asupra corpul lui.
Campania de strângere de fonduri pentru ajutorarea campionului Ciprian Anton va începe printr-o licitaţie publică a unor obiecte de valoare a unor foşti mari campioni. Prima personalitate de marcă în acest demers fiind chiar Ruxandra Dragomir, care va renunţa la un obiect foarte drag ei, racheta de tenis cu care a jucat şi a câştigat multe trofee inclusiv meciul demonstrativ de la Bucureşti din 2011 în compania croatei Iva Majoli, câştigătoare a turneului Roland Garros.
Ruxandra Dragomir s-a zbătut pentru a găsi câţiva sponsori dispuşi să îi fie alături în campania de susţinere a sportivului Ciprian Anton. Astfel, prin parteneriatul fundaţiei "Inimi pentru Sport Ruxandra Dragomir Ilie" cu spitalul universitar Hadassah din Ierusalim, s-a acceptat evaluarea dosarului lui Ciprian Anton de către specialiştii israelieni iar prin sprijinul clinicii Ortopedica din Bucureşti va fi posibilă montarea unor orteze speciale.
În campania iniţiată de Ruxandra Dragomir se vor alătura nume mari din sport şi muzică precum Mihai Leu, Camelia Potec, Cornel Ilie, Mihaela Drafta sau Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo. Clinica Ortopedica, specialist consacrat în domeniul recuperării ortopedice, va asigura consiliere de specialitate fiind alături de fundaţia "Inimi pentru sport Ruxandra Dragomir Ilie" în găsirea celor mai bune soluţii tehnico-medicale pentru susţinerea lui Ciprian Anton. (Razvan Ionascu)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate