Ruxandra Dragomir si Mihaela Drafta, dorite de israelieni! Afla ce le-au pus sa faca

Distribuie pe:

fara descriere

 

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, si creatoarea de moda Mihaela Drafta sunt invitatele speciale ale unor oameni de stiinta din Israel, la un eveniment pe teme medicale.

Vedetele vor tine discursuri in cadrul unui seminar interactiv, a carui gazda este profesorul doctor Ron Lamdan, director al Centrului de Ortopedie Pediatrica al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim.

“Am acceptat invitatia de a participa la acest workshop pentru ca este un subiect esential din prisma sportivului de performanta. Este o intalnire medicala la care se vor aborda subiecte pro si contra metodelor utilizate in ortopedia pediátrica si va exista o sectiune de intrebari si discuti libere”, a aratat Ruxandra Dragomir, completata de Mihaela Drafta: “Prin participarea la acest workshop vom putea afla informatii importante despre metodele de tratament puse la dispozitie de unul din cele mai mari spitale universitare din Israel”, a aratat designerul.

La intalnirea medicala va fi prezent si sportivul Ciprian Anton, care desi este in scaun cu rotile, participa frecvent la competitii de tenis, el fiind sprijinit in acest demers de Ruxandra Dragomir.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate