Ruxi Opulenta, reacție incredibilă după descalificarea Mădălinei de la ”Bravo, ai stil! Celebrities!”. I-a lăsat un mesaj în văzul lumii, pe care Pamfile l-a ignorat

Ruxi Opulenta continuă să surprindă! În ciuda discuțiilor contradictorii cu Mădălina Pamfile, vedetei i-a părut rău că adversa ei din competiție a fost descalificată!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

În urma plecării definitive de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a Mădălinei Pamfile, restul concurentelor au reacționat atât în platoul emisiunii, cât și în mediul online. Deși și-au exprimat regretul descalificării acesteia, câteva dintre participantele celui mai iubit show de stil din România au ținut să-i transmită câteva cuvinte emoționante vedetei și-n mediul online.

Printre comentarii se regăsesc și mesajele Adinei Halas sau cel al Vivianei Sposub, cărora Mădălina n-a stat nicio secundă pe gânduri pentru a le răspunde public. 

Citeste si: Mădălina Pamfile, descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Ilinca Vandici a făcut anunțul: „Din păcate este infectata cu SARS-CoV-2”

Felicitări pentru tot parcursul tău! Îți simțim lipsa la filmări… Sănătate multă!❤️”, este mesajul Vivianei, la care Mădălina a răspuns cu câteva emoji-uri.

Mi-a făcut plăcere să te cunosc, Mădă! Ești un om tare mișto! Succes în toate! ❤️”, a scris și Adina Halas, iar Pamfile a ținut să-i mulțumească pentru tot.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, prima reacție după ce a fost descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce anunț le-a dat fanilor

Ei bine, și Ruxi a ținut să-i lase câteva emoji-uri inimioare Mădălinei, însă aceasta nu i-a răspuns, ca în alte cazuri. Pentru acest lucru, fanii emisiunii s-au sesizat: ”Epică și adevărată”, a scris un internaut.

Reacții după descalificarea Mădălinei Pamfile

Reacții după descalificarea Mădălinei Pamfile

[Sursa foto: Instagram]

Mădălina Pamfile, prima reacție după ce a fost descalificată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

”După cum ați aflat, drumul meu in competiția “Bravo, ai stil” s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate.

Va mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu in competiție 🥂♥️ Nu mă asteptam sa primesc atata energie buna din partea publicului și va mulțumesc, va mulțumesc ca ați rezonat cu mine! 💓💓 Va promit multe surprize, multe lucruri noi ce sunt sigura ca o sa va placa!”, a scris Mădălina Pamfile, pe Instagram.

Madalina Pamfile

Madalina Pamfile

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies