S-A AFLAT ABIA ACUM! Costin Mărculescu a scos două melodii cu zece zile înainte de a muri! Așa suna glasul lui ultima oară! EXCLUSIV AUDIO!

Cu puțin timp înainte de a muri, Costin Mărculescu a înregistrat, alături de o îndrăgită cântăreață de muzică populară, Lăcrămioara Răileanudouă melodii de petrecere

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Costin Mărculescu a fost înmormântat, sâmbătă dimineață, la Cimitirul Reînvierea, în fața tatălui său și a prietenilor apropiați, care au dorit să îi aducă un ultim omagiu.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa miercuri noapte, după ce oamenii legii au spart ușa apartmentului în care locuia actorul. Cel mai probabil, cel care a constatat legal decesul a făcut-o după ora 12 noaptea, așa că în mod normal data în certificatul constator a fost trecută cea de joi, respectiv 11 iunie. În ciuda fapatului că legiștii au concluzionat apoi că Mărculescu făcuse infarct cu câteva zile în urmă.

Costin Mărculescu a colaborat în ultimele zile cu Lăcrămioara Răileanu, direct din America

Decesul actorului a fost cu atât mai surprinzător, în condițiile în care, cu doar puțin timp înainte de moarte, el începuse o colaborare cu o îndrăgită cântăreață de muzică populară, Lăcrămioara Răileanu. Costin Mărculescu a înregistrat două melodii înainte de moarte împreună cu artista care locuiește de ani buni în America. De alfel, WOWbiz.ro a intrat în posesia pieselor, puse la dispoziție chiar de interpretă, care a venit și ea în țară.

Citeste si: Se vinde în România! „Protecție 100% contra Covid-19.” Devenim celebri? - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Scandalul incredibil dintre Costin Mărculescu și Mara Bănică! Acum îl jelește, dar a spus despre actor că e homosexual și zoofil! Mărculescu i-a făcut Marei plângere penală!

Citeste si: Mama băiatului pe care îl are Costin Mărculescu nu suferă după moartea actorului: „Nu i-a trimis nici măcar o coroană de flori”

Citeste si: Costin Mărculescu a fentat moartea în urmă cu 10 ani! Actorul a fost la un pas de deces în timpul unei emisiuni de televiziune!

”Vestea tristă că a decedat Costin Mărculescu m-a cutremurat, drum lin către cer și Dumnezeu să te aibă în grijă lui om cu suflet bun!!! Îmi pare foarte rău că ai plecat dintre noi Costin, acolo Sus, să te odihnești în pace!”, a spus Loredana, care a mai și dat o serie de detalii pe marginea colaborării cu regretatul om din showbiz-ul mioritic. ”Am înregistrat acum zece zile două melodii și săptămâna asta trebuia să le promovăm. Cu trei zile înainte de moartea lui, am vorbit pe mesaj și era foarte bucuros cât de frumos a ieșit înregistrarea, iar apoi nu a mai răspuns la telefon. Off, nu știam de ce? Îmi pare foarte rău că ai plecat dintre noi Costin, e cumplit...”, a comentat Lăcrămioara Răileanu, apoi a pus la dispoziția publicației noastre piesele audio.

Costin Mărculescu a înregistrat două melodii înainte de moarte, după ce, în viață, a trecut de la extaz la agonie

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, în 1986 a avut șansă să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate jucând împreună cu mai mulți actori că Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc. A pus bazele la 30 Mai 1999 Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu, iar la finalul vieții, Costin Mărculescu a înregistrat două melodii înainte de moarte, sperând să revină în lumea artistică.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Carantină totală de joi seara! Ce români au nevoie de declarație? Autoritățile intervin

Alimentul interzis cu cel puțin două săptămâni înainte de orice operație: Avertismentul doctorului Daniela Bușneag: Pericole uriașe pentru sănătate

Iubita secretă a lui Costin Mărculescu! Nimeni nu a știut de ea

Şocant! Cum a fost găsit de fapt Costin Mărculescu mort în casă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies