S-a aflat abia acum! Motivul pentru care Răzvan Ciobanu a fost dat afară din casa de lux în care locuia cu chirie EXCLUSIV

Înainte ca partenerul sau să îi dea casă, Răzvan Ciobanu a locuit într-un imobil de lux.

Distribuie pe:

fara descriere

Răzvan Ciobanu a încetat din viață pe 29 aprilie, chiar în a doua zi de Paște, în urma unui grav accident de circulație. Designerul, aflat la volanul unei mașini de teren "împrumutate", a intrat într-un pom din zona Săcele (județul Constanța) și nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: Ancheta in cazul mortii lui Razvan Ciobanu avanseaza. Intervin experti din SUA!

Citeste si: Sorin Oprea, adevărul despre relația cu Răzvan Ciobanu: „Mi-a dat țeapă”

Dacă, acum, la moartea lui, toți îl plâng pe controversatul creator de modă, există și persoane care nu l-au iertat pentru comportamentul său din timpul vieții. Iar unii dintre aceștia sunt chiar proprietarii locuinței de lux în care Răzvan a stat o bună perioadă de timp.

fara descriere

Surse din preajmă designerului au povestit, în premieră, pentru WOWbiz.ro, că Răzvan Ciobanu a fost scos cu scandal din fostă sa casă. "Puțini știu că Răzvan locuia într-un imobil de lux din centrul București-ului, unul care arată că în filme, și era mobilat că în revistele de specialitate. Inițial, el a fost un bun plătitor, apoi, cu trecerea timpului, situația s-a schimbat. Încet, încet, a dat banii cu întârziere și, uneori, își mai scădea din costuri prin realizarea unor ținute speciale, pe care i le făcea proprietarei pentru evenimente private. Într-un final, nu mai plătea nimic, astfel că datoria lui a ajuns la 10.000 de euro, moment în care a fost silit, cu mare tam-tam, să plece din apartament", au dezvăluit apropiați de-ai creatorului de modă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate