S-a aflat adevaratul motiv pentru care a murit tanara care lua pastile de slabit. Vezi ce a ucis-o pe femeia de 27 de ani

La o luna de la moartea Alexandrei, o tanara de 27 de ani din Arad, raportul medicilor legisti arata cauza decesului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereAlexandra si sotul ei, cu putin timp inainte ca tanara sa ajunga in spitalAlexandra si-a pierdut viata din cauza unei embolii pulmonare, cauzate de pastilele anticonceptionale pe care le lua, arata raportul medico-legal. Initial, sotul ei a acuzat ca de vina pentru sfarsitul femeii ar fi prafurile de slabit pe care le lua in paralel cu medicamentele contraceptive.

Imediat dupa ce a fost incheiat raportul medico-legal, Agentia Nationala a Medicamentului a raportat acest caz la Comitetul European de Farmacovigilenta.

Alexandra a inceput sa ia prafuri de slabit din august, iar in septembrie a ajuns la spital. Dupa doua saptamani de coma, tanara a murit. Sotul ei a declarat ca femeia nu suferea de nicio boala, si lua anticonceptionale recomandate pentru un chist, in paralel cu niste prafuri pentru slabit.

Decesul tinerei de 27 de ani va fi corelat cu alte cazuri internationale, pentru o eventuala contraindicatie a acestor contraceptive in cazul anumitor categorii de persoane. Pe prospectul contraceptivelor respective sunt trecute anumite contraindicatii, printre care si probleme de coagulare a sangelui, care pot favoriza tromboza venoasa sau arteriala, si embolismul pulmonar.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate