Vedete

S-a aflat adevaratul motiv pentru care Nicolae Guta vrea sa divorteze de Cristina! Cum l-a umilit sotia lui

Nicolae Guta vrea sa divorteze de Cristina si se pare ca nu mai exista cale de impacare. Sotia lui l-a facut sa sufere, iar el nu o poate ierta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


S-a aflat adevaratul motiv pentru care Nicolae Guta vrea sa divorteze de Cristina! Cum l-a umilit sotia luiicon photo
Prietenii lui Nicolae Guta au dezvaluit care este motivul din cauza caruia manelistul nu vrea sa ii mai acorde o sansa Cristinei.
 
”Au stat, înainte de Crăciun să vorbească. Şi au pus pe hârtie ce îşi reproşează unul altuia. Şi Guţă nu a mai putut să treacă pentru un lucru: că ea l-ar fi înşelat. Cel puţin o dată, dacă nu de mai multe ori. Şi, cum Guţă vorbise deja cu un avocat, cum avea, de fapt, lucrurile pregătite, a dat-o afară din casa lui de la Petroşani, a trimis-o la Bucureşti”, a spus un apropiat de-al manelistului.
”Toţi cei din jurul lui i-au spus că ea îl va duce şi la sapă de lemn şi că îi va distruge viaţa şi singurul lucru care contează pentru el: familia. Toţi erau deranjaţi că ea nu îl lăsa să îşi vadă copiii sau rudele, aşa că, atunci când a fost cazul, toţi au făcut-o praf pe Cristina. Şi când au auzit că l-a şi înşelat, a ieşit un scandal de zile mari”, a adaugat sursa citata. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune