WOW

S-a aflat adevarul!Tanara de 21 de ani din Bacau care si-a injunghiat mortal sotul nu a mai suportat bataile

Tanara din Bacau care si-a injunghiat sotul se apara de loviturile lui in momentul in care a infipt cutitul. Ce ii facea barbatul fetei de 21 de ani!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


S-a aflat adevarul!Tanara de 21 de ani din Bacau care si-a injunghiat mortal sotul nu a mai suportat bataile

O cumplita crima s-a produs in urma cu cateva zile la Bacau, cand o tanara de doar 21 de ani si-a injunghiat motal sotul. Insa adevarul a inceput sa iasa la suprafata si s-au aflat circumstantele in care s-a produs omorul. Fata era batuta des de barbat si nu mai suporta scandalurile in care traia. Cand a infipt cutitul in barbat, tanara riposta la loviturile care venisera din nou ca o ploaiae din senin.

"A venit direct in curte si a luat-o la bataie si i-a spart nasul. Ea unde trebuia sa mai fuga? I-a dat si ea cu ce a apucat", a declarat fratele tinerei acuzate de omor, potrivit spynews.ro.

"El a trait cu fata asta ca un fel de prieteni, dar nu am stiut nimic. Miercuri seara la 11 m-a sunat cineva ca Vasilica este mort. Am incremenit si nu mai aveam nicio putere. Era sa cad jos din picioare", a spus tatal barbatului mort.

Acum, tanara de 21 de ani este cercetata pentru infractiunea de omor sub forma violentei in familie. Pedeapsa maxima este de 25 de ani de inchisoare. Copilul ei de doi anisor va ramane in grija rudelor.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune