S-a aflat! Când revine Gina Pistol la Chefi la Cuțite și ce schimbări au avut loc
S-a aflat! Când revine Gina Pistol la Chefi la Cuțite și ce schimbări au avut loc

Vedete

S-a aflat! Când revine Gina Pistol la Chefi la Cuțite și ce schimbări au avut loc

Noi detalii despre noul sezon Chefi la Cuțite. Când se întoarce Gina Pistol?!

Au trecut aproximativ trei luni de la finalizarea sezonului opt Chefi la Cuțite. Însă, se pare că noul sezon urmează să fie difuzat în următoarea perioadă. Totuși, au existat câteva schimbări, ținând cont de faptul că Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, este însărcinată. 

Când se întoarce Gina Pistol la Chefi la Cuțite?

Jurații, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, sunt extrem de nerăbdători să înceapă emisiunea. Totodată, se pare că au existat și câteva schimbări, ținând cont de faptul că prezentatoarea emisiunii este însărcinată. 

Citeste si: Chefi la cuțite sezonul 9. Vezi când începe și ce schimbări vor avea loc în emisiune

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus, dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început.

E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm, pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte.

S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmam altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete ?”
, a povestit Florin Dumitrescu în luna decembrie pentru TVMania.

Alături de Gina Pistol va fi și Speak, pe postul de co-prezentator. Cântărețul va sta alături de susținători atunci când concurenții vor intra la jurizare. 

S-a aflat! Când revine Gina Pistol la Chefi la Cuțite și ce schimbări au avut loc
S-a aflat! Când revine Gina Pistol la Chefi la Cuțite și ce schimbări au avut loc [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Un fost concurent la ”Chefi la cuțite” acuză angajații unui spital că au furat inelele de aur ale mamei sale moarte de COVID-19! Mihai Constandache: ”Nu va rămâne așa”

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.