S-a aflat când se întoarce Jador în casa Puterea Dragostei! Fanii au luat foc când au aflat

Informații incredibile despre Jador! S-a aflat când ar reveni în casa Puterea Dragostei! Fanii au luat foc când au văzut!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Pe rețelele de socializare au apărut informații incredibile despre Jador! S-ar fi aflat când se întoarce unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei! Jador ar reintra în casă chiar săptămâna care urmează! Un fan a făcut dezvăluirea pe social media. Fanii s-au entuziasmat foarte tare când au aflat!

”Jador revine în casa Puterea Dragostei. Data nu este exactă! Ori luni acum, ori săptămâna viitoare. Vă țin la curent”, este mesajul care a apărut pe rețelele de socializare.

Citeste si: Bia, replică incredibilă pentru Livian de la Puterea Dragostei! ”Am fost hărțuită zilele astea”

Citeste si: Livian, atac dur la adresa Biei de la Puterea Dragostei! ”Respectă-mi liniștea și îmi potolesc mânia”

Citeste si: Cu ce se ocupă cu adevărat părinții lui Jador de la Puterea Dragostei! Care este afacerea familiei artistului

Jador a fost internat în spital săptămâna aceasta

După plecarea de la Puterea dragostei, Jador a decis să își rezolve problemele de sănătate și să se opereze la Iași.

Probleme mari pentru Jador! Îndrăgitul cântăreț de la Puterea dragostei a decis să plece din show, pentru a-și rezolva problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat la Istanbul. De altfel, este arhicunoscut faptul că el a și lipsit din câteva ediții pentru că se afla la spital pentru diverse investigații, în urma cărora, verdictul medicilor a fost unul crunt.

Citeste si: Fizz s-a certat cu numeroși concurenți din casa Puterea Dragostei! A anunțat că părăsește emisiunea

”Am plecat pentru că am probleme de sănătate, am vrut să le rezolv. Doctorul mi-a spus că trebuie să mă operez de fiere, că ficatul meu este foarte obosit de la atâtea nopți nedormite. Nu vreau să dramatizez, e doar o pauză de la Puterea dragostei, nu am ieșit din emisiune. Acolo însă, era foarte mult stress, fiindcă este multă răutate acolo, dar și multă dragoste”, a declarat Jador la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate