Stiri

S-a aflat cauza morţii băieţelului operat într-un spital privat!

S-a aflat care este cauza morţii băieţelului de doi anişori operat într-un spital privat din Capitală.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


S-a aflat cauza morţii băieţelului operat într-un spital privat! icon photo

Ştefan, băieţelul de aproape doi anişori, fusese operat de hernie inghinală la un spital privat din Bucureşti. Băieţelul a murit în urma unei hemoragii interne acută.

"Moartea a fost neviolentă. Ea s-a datorat unei hemoragii interne acute, la nivel retroperitoneal, având sursa la nivelul venelor funiculului spermatic stâng, complicată cu şoc hemoragie, apărută în urma unei intervenţii chirurgicale pentru „testicul necoborât stâng". Diagnosticul preoperator şi indicaţia chirurgicală au fost corecte. In cursul tratamentului chirurgical s-a constituit o complicaţie hemoragică cu evoluţie insidioasă lentă, suprapusă unui status post-anestezic, nedepistată. La examenul medico-legal al cadavrului s-au constatat leziuni traumatice ce s-au putut produce prin lovire cu sau de corp dur (posibil prin manipularea pacientului) neimplicate în tanatogeneză", scrie în raportul Institutului Naţional de Medicină legală Mina Minovici. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune