S-a aflat! Ce droguri avea în organism Răzvan Ciobanu în momentul în care a murit în accidentul rutier!

S-a aflat ce droguri s-au găsit în organismul lui Răzvan Ciobanu după accidentul care i-a curmat viața designerului.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

La testele rapide lui Răzvan Ciobanu i s-au găsit urme de cocaină și metamfetamine. În total, designerul ar fi avut în organism 5 substanțe interzise în momentul accidentului cumplit care i-a curmat viața, s-a anunțat într-o emisiune TV.

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat astăzi, în prezența a numeroase persoane. Vedete TV, prieteni, familia designerului, dar și oameni simpli au venit să își ia rămas-bun de la celebrul designer Răzvan Ciobanu.

Mamei designerului i s-a făcut rău la slujba de înmormântare. Și tatăl designerului a avut nevoie de ajutor să meargă spre locul cavoului.  

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat în Cimitirul Progresul din Capitală, în cavoul făcut în urmă cu trei ani pentru familia sa. Răzvan Ciobanu a fost îngropat în cripta bunicilor săi. 

Răzvan Ciobanu avea mari probleme financiare! Avea datorii până și la magazinul de unde cumpăra mâncare pentru pisici

Răzvan Ciobanu a recunoscut el însuși în timpul vieții că avea probleme financiare.

”Dacă am datorii?! Da,sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am...până atunci lucrurile stau cam asa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aș dori să pot colabora și pe viitor. Ambii comercializează piele naturală. Apoi mai am o datorie “măruntă”,nu neinsemnata catre un petshop de unde obișnuiam să cumpăr hrană si așternut igienic pentru minunata mea Lili (stiti voi, pisica cheală). Cred că suma datorată nu depăseste 110-117 lei, bani imprumutati (de la oameni de “succes” sau cunoscuti in cercurile mondene, nu stiu sa am) dar este adevarat ca am datorii personale in fata a 3 sau 4 prieteni. Iarasi sa nu lasam loc de interpretari, sunt adunati probabil 3000 €. Domnii/doamnele nu ma alearga dupa ei, ne stim de prea multi ani pt a-și imagina ca aș dispărea cu acei bani ai lor.

Există și nesăbuinta în ceea ce fac, asa că am și un magazin (care aduce brand-ul meu preferat) și acolo sunt în urmă cu plățile. Așa cum mai am și o prietenă caruia trebuie sa îi inapoiez săptămânal o sumă de bani. Nu îmi iese tot timpul așa cum îmi planific...in rest: ca noi toți, o factură, o chirie, etc dar cel mai important este un om care m-a sprijinit financiar și care m-a înțeles, în perioadele mai putin prolifice(…). Sigur lista mea ramane deschisa si daca am omis pe cineva (care isi dorea sa fie aici, print-un sms cum ca isi da acordul, sunt pregatit sa imi asum orice)! Razvan Ciobanunu este omul care se da bogat, sunt omul căruia ăi plac obiectele scumpe și care ți le dorește pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui”, scria Răzvan Ciobanu în urmă cu câteva luni.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate