S-a aflat! Ce s-a întâmplat cu buchetul de mireasa pe care Adelina Pestrițu l-a avut la în biserică! Dezvăluiri exclusive

În urmă cu o zi a avut loc nunta dintre Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În urmă cu o zi a avut loc cel mai frumos eveniment al anului, și anume nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Cei doi au radiat de fericire, iar acest lucru s-a putut vedea pe chipurile lor!

După ce s-a încheiat ceremonia religioasă, care a avut loc în Biserica Nașterea Maicii Domnului din Capitală, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au plecat, alături de o parte din invitați, spre restaurantul din Pipera unde a avut loc petrecerea de nuntă cu sute de invitați! Acolo, petrecerea a fost una absolut fabuloasă, iar cei care au luat parte la cel mai frumos eveniment al anului s-au distrat de minune!

Citeste si: Fotografii emoționante de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Cei doi au confirmat zvourile că își doresc și cel de-al doilea copil! Cântăreața Elena Gheorghe i-a dat de gol! EXCLUSIV

Citeste si: Flick, propunere șocantă pentru Speak, fostul iubit al Adelinei, chiar în noaptea nunții anului: "Nu vrei să furi mireasa?"

Citeste si: Ce ținută spectaculoasă a purtat Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea, la ceremonia religioasă

Unul dintre nuntași a povestit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre ”episodul” buchetul miresei!

Pentru ca da, ca de obicei, Adelina a spart din nou tiparele și nu s-a ținut de tradiția clasică, adică nu a aruncat buchetul. Ea a preferat să facă un gest deosebit, care i-a impresionat pe toti cei prezenți, dar în special pe "beneficiară". Cu toată dragostea, Adelina Pestrițu i-a dăruit buchetul de cale, pe care l-a avut la ceremonia religioasă din buseerică, buchetul de mireasă, unei bune prietene. Aceasta se pare că și l-a dorit, mai ales că aceasta urmează să se mărite!

”L-a dat pur și simplu, cadou, unei prietene care urmează să se mărite”, au spus surse din anturajul organizatorilor nunții.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate