Vedete

S-a aflat cine e femeia cu care a fost înşelată Roxana Ciuhulescu de fostul soţ! Sunt încă împreună! "A agăţat-o chiar de ziua Roxanei"

Roxana Ciuhulescu a divorţat de primul soţ, însă, la vremea respectivă, a refuzat să povestească ce s-a întâmplat şi de ce a decis să pună punct mariajului.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

La câteva zile după ce fosta vedetă de televiziune s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu, bărbatul căruia i-a dăruit şi un băieţel, primul ei soţ, Mihai Ivănescu, a apărut şi el în public cu iubita lui pe care a ţinut-o ascunsă până acum.

Jurnaliştii de la click.ro au aflat ca japoneza cu care Mihai Ivănescu formează un cuplu a apărut în viaţa lui când încă mai era însurat cu Roxana Ciuhulescu.

”Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul. După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, a declarat o sursă pentru click.ro.

Imagini cu japoneza şi mai multe detalii despre relaţia lor vedeţi aici

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit weekend-ul trecut

Roxana Ciuhulescu şi-a refăcut viaţa alături de Silviu Bulugioiu. Fosta prezentatoare de televiziune s-a măritat weekend-ul trecut cu bărbatul căruia i-a dăruit un copilaş care a primit numele Cezar Ioan.

Din relaţia cu Mihai Ivănescu Roxana Ciuhulescu are o fetiţă, Ana Cleopatra.

Galerie foto