S-a aflat cine este primul medic din România ucis de coronavirus: "A pierdut lupta cu virusul asta nenorocit"

Primul medic din România care a murit de coronavirus era un respectat cadru medical din Constanța.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

A murit primul medic din România după ce s-a infectat cu coronavirus. Colegii medicului Valeriu Neagoe de la Spitalul Județean de Urgență Constanța sunt devastați.
Au pierdut încă un om în lupta cu COVID-19, dar mai presus de toate, și-au pierdut un coleg.
Medicul Valerius Neagoe a murit în data de 21 aprilie, ca urmare a complicațiilor cauzate de infecția cu virusul. Avea 62 de ani.

Citeste si: S-a aflat cine este bărbatul care a murit după ce a fost împuşcat de către un polițist, în sectorul 1 al Capitalei! În 2016 a intrat cu maşina în gardul Guvernului

 

Medicul a prezentat primele simptome în data de 7 aprilie, iar pe 8 aprilie a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, acolo unde a și fost confirmat pozitiv în aceeași zi.
Câteva zile mai târziu, el a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș după ce starea lui s-a agravat.

Marți, 21 aprilie, medicul a murit în timp ce se afla internat la Matei Balș.

Citeste si: Vești bune din Italia! Premierul italian Giuseppe Conte, anunț neașteptat: "O relaxare a restricţiilor legate de coronavirus ar putea începe pe 4 mai"

 

Colegii și-au transmis mesajele de rămas bun pe Facebok

Colegii medicului Valeriu Neagoe sunt revoltați de pierderea colegului lor.

„Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni….

Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească… În noaptea asta fac de garda în onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie…”, a transmis un medic pe Facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate