S-a aflat cine va fi la conducerea clanului Duduianu! Ce scrie în testamentul lui Emi Pian

S-a aflat cine va prelua funcția de lider în clanul Duduianu, după moartea celebrului interlop Emi Pian.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Emi Pian interlop
S-a aflat cine va trece la conducerea clanului Duduianu


In articol:

Familia lui Emi Pian nici nu a avut timp să își plângă mortul prea mult, pentru că trebuia să ia o decizie în ceea ce privește liderul clanului Duduianu. Se pare că Emi nu a lăsat niciun testament scris, însă a spus cine va urma să conducă clanul.

Cine va fi noul lider al clanului Duduianu

Tradiția în lumea țigănească spune ca atunci când moare liderul, unul dintre frați trebuie să preia conducerea clanului. Șefia este preluată de persoana care este cea mai în vârstă din familie.

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută”, a spus acesta, potrivit Huff.ro

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Cum vor fi preluați banii împrumutați

„Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele. Există alianțe între clanurile mari și cele mici.

Emi Pian interlop
Banii împrumutați vor fi încasați de fratele lui Emi Pian

Recuperatorii sunt în toate. Și niciunul din cei care a primit bani cu camată nu speră acum că nu va da banii înapoi celor din familia Duduianu. Sunt milioane de euro date cu camată, Nicolae va recupera pâna la ultimul parai. Dacă vrei să fie cum spui tu, testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă.

Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, a mai declarat sursa.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Maia Morgenstern, oprită în trafic și umilită de către un polițist! Cum a avut loc toată scena

Gabriel de la Puterea Dragostei se căsătorește! Și-a cerut iubita de soție, iar ea a spus DA! Primele imagini

Bogdan Mocanu și Ștefania de la Puterea Dragostei, un nou cuplu? ”Se tot ține după ea”

Ca ce lucrează Akebono de la Puterea dragostei! Concurentul este invidiat de mulți bărbați

O mamă care livra mâncare, alături de copiii ei mici, a fost fotografiată iar imaginea a ajuns virală pe internet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies