S-A AFLAT MOTIVUL! De ce a fost Ramona de la Puterea dragostei părăsită de Nicolas Sax la întoarcerea în țară? Are legătură cu o altă femeie

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nickolas Sax! La întoarcerea în țară, frumoasa blondă a fost lăsată pe bară de cântăteț pentru...Simona Braboveanu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax!
Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax!


In articol:

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax! În urmă cu câteva luni, mare supriză! Aflată în casa Puterea dragostei, Ramona a dezvăluit, într-un live al colegei sale de cameră, Ella, că e îndrăgostită de cunoscutul manelist, Nikolas Sax, un tip cu lipici la femei.

”Sunt foarte îndrăgostită de el. Mă enervează uneori că nu-mi răspunde la telefon. Îl aștept aici, la Puterea dragostei, dacă nu, o să ne întâlnim afară și sperăm că totul o să fie bine între noi doi”, a mărturisit Ramona de la Puterea dragostei despre Nikolas Sax.

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax!
Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax!

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax după prima întâlnire din România

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax! De atunci, știrile că Ramona și Nikolas ar forma un cuplu au tot circulat în mediul online, și ambii au lăsat să se înțeleagă că ar avea o relație pe bune, chiar dacă una de la distanță. Până de curând, când cei doi s-au cunoscut pentru prima dată față în față la ziua Bernei, unde a fost invitat de Philip. La fața locului, au stat de vorbă și au încercat să aibă și o legătură amoroasă reală...Din păcate, nu a fost să fie, căci povestea s-a oprit în acea seară.

Citeste si: Nikolas Sax detonează prietenia dintre Salam și Guță! Granzii manelelor, în scandal din cauza ”zidarului”: ”Să dai bani când vorbești de mine”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citeste si: Cu ce se ocupă Ramona de la „Puterea Dragostei” de când a venit în țară

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax!
Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax!

Ramona de la Puterea dragostei și Nikolas Sax au încheiat socotelile după petrecerea Bernei

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax! Prima care a vorbit pe marginea subiectului a fost Ramona, care a spus că a fost dezamăgită când l-a văzut în realitate și că a avut alte așteptări. A fost invitat și Nicholas Sax la ziua Bernei din București. Între noi doi chiar nu a fost nimic. În seara aia ne-am întâlnit pentru prima dată și după nu ne-am mai întâlnit. Nu ne potrivim! Vrei să fiu sinceră? Eu am avut alte așteptări și când l-am văzut în față... nu mi-a plăcut! Ăsta e adevărul! Îmi pare rău!”, a declarat blonda pe vlogul Reei și Tinei.

Simona Braboveanu, noua muză a lui Nikolas Sax
Simona Braboveanu, noua muză a lui Nikolas Sax

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax! A fost văzut în ipostaze apropiate cu o fostă concurentă de la Puterea dragostei

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax! Dacă varianta Ramonei a fost publicată, ei bine, surse din preajma manelistui susțin că adevărul pare să fie cu totul altul! Concret, bărbatul ar fi fost cel care a renunțat la o idilă, și totul din cauza unei alte femei, și tot fostă concurentă de la Puterea dragostei. Din câte se pare este vorba despre Simona Braboveanu, tânăra cu care Sax a fost văzut în ultima vreme în ipostaze apropiate.


Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax!
Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax!

Nikolas Sax, prieten cu Bogdan Mocanu, surprins în timp ce se săruta cu Loredana Chivu

Ramona de la Puterea dragostei, părăsită de Nikolas Sax! Ei bine, Nikolas Sax nu este doar un artist cunoscut în lumea manelelor, el a fost mereu apropiat de concurenții de la Puterea Dragostei. De altfel, el este bun prieten cu Jador și cu Bogdan Mocanu, cu care a și colaborat.

În urmă cu câteva luni, Nikolas Sax a fost în mijlocul unui scandal după ce au apărut imagini cu el sărutându-se cu Loredana Chivu. Cei doi erau în avion, alături de Bogdan Mocanu, se întorceau de la un evenimnet din străinătate, iar poza a fost făcută de un pasager. Atunci, Nikolas Sax nu a fost deranjat de imaginea făcută publică, mai ales că așa cum a declarat era singur, tocmai se despărțise de iubită. 

 

Galerie foto 
Citește și:

Motivul pentru care Ramona de la Puterea Dragostei își ascunde iubitul din România! Și-a sters toate pozele cu el! Vrea să fie disponibilă?

Ramona de la Puterea dragostei, sarut pasional cu un bărbat! Fanii spun ca este Nikolas Sax sau Livian

Salata care face minuni pentru ficat și vezica biliară: Se face din planta pe care ai ignorat-o total până acum

Ramona de la Puterea Dragostei încinge spiritele. Fotografii incendiare cu un bărbat secret. Fanii spun că este Nikolas Sax

Bianca și Ramona de la Puterea Dragostei, din nou în conflict! Blondina, atacuri directe: ”Ți-e frică? E fostul tău iubit lângă mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies