S-a aflat motivul pentru care Cordunenii l-au făcut praf pe Abi Talent în conflictul cu Alex Velea!

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent i-a determinat pe frații Corduneanu să intervină în favoarea cântărețului originar din Craiova.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

alex velea si abi talent

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent, care ține prim-planul ultimelor zile, i-a determinat pe frații Corduneanu, interlopii din Iași, să intervină în favoarea cântărețului originar din Craiova. În mijlocul disputei, Costel Corduneanu a scris acum două zile următorul mesaj pe Facebook, dedicat lui Abi: ”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre alex velea, un cântăreț talentat si apreciat... gura mica!”, a scris Corduneanu. Abi nu a replicat încă atacului venit din partea lui Corduneanu, dar multă lume s-a întrebat de ce Costel și Adrian Corduneanu îi țin partea lui Velea într-un conflict care nu ar trebui să-i privească.

Citeste si: S-a terminat joaca pentru Abi Talent! Costel Corduneanu l-a făcut praf în scandalul cu Alex Velea: ”Tu, un gunoi, să vorbești așa despre Alex Velea... Gura mică!”

Citeste si: Un cântăreț de manele spune adevărul despre muzica lui Abi! Denis Petcu: ”Ce să asculți la el, cântă cu un program...”

Adevărul e că, de ani buni, între Alex Velea și Antonia, pe de o parte, și frații Corduneanu, pe de altă parte, s-a dezvoltat o relație de amiciție, pornită din faptul că cei doi soliști au avut multe cântări în Iași, prilej cu care s-au și întâlnit fie după concerte, fie chiar în cadrul evenimentelor private în care Velea și Antonia asigurau cadrul muzical. Frații Corduneanu l-au asigurat mereu pe Velea de sprijinul lor, iar acum - fără ca artistul să pretindă acest lucru - Costel și Adrian au simțit nevoia să sară în apărarea prietenului lor.  

adrian corduneanu

Cum a început totul? Abi Talent a realizat recent un video extrem de dur la adresa lui Alex Velea, jignindu-l pe artist fără niciun fel de menajament: “Bă, Velea, mai calmează-te, mă! Că ai 40 de ani și un metru cincizeci! Calmează-te, nebunule, calmează-te! Gata, că nu te bagă nimeni în seamă! Gata!”. În replică, Velea a punctat și el pe conturile de socializare. ”În trei minute fac lumea să te vadă fix cum ești. O poșircă, ultima brichetă din tomberon, un flaușat, intersecția dintre labă și neșansă. Zice bine bătrânu’. Nu sunt homofob, am o miniproblemă cu tine: că nu recunoști că trăiești cu noul tău cameraman”, a scris Alex Velea pe pagina lui de Instagram.

Abi Talent

Mai mult, Velea a dezvăluit și că a fost sunat de tatăl lui Abi, aflat în detenție. ”Băi, Laby! M-a sunat taică-tu de la pușcărie și m-a rugat să te iert pentru hazu’ slab pe care-l ai, fiidcă tu nu ai fost chiar un copil dorit. Ai fost mai mult un „accident”. Plus că el și-a dorit fată. Tu ți-ai făcut ambiția și ai ieșit jumătate fată, jumătate băiat. Dacă tot stăteam la taină ca bătrânii, mi-a recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii „7 ani de acasă” cică asimilezi multe info, îți dezvolți caracterul, rușinea și respectul). A… Și a mai zis că te salută”, a scris Alex Velea la InstaStory.

adrian corduneanu

antonia si alex velea

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate