Vedete

S-a aflat! Prima imagine cu noul sot al Danei Grecu

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


S-a aflat! Prima imagine cu noul sot al Danei Grecuicon photo
Dana Grecu a starnit multe controverse dupa ce a anuntat la emisiunea lui Mihai Gadea ca nu mai poarta numele Grecu si despre noul capitol din viata ei.


"Pe mine ma cheama Dana Chera...", si-a inceput jurnalista confesiunea in fata telespectatorilor.
Ulterior, s-a aflat nu doar ca Dana Grecu a divortat de Bogdan Grecu, dar si ca intre timp s-a recasatorit.

Noul ei sot, Adrian Chera, cel al carui nume il poarta acum, este un medic stomatolog din Pitesti. Barbatul mai are un copil dintr-o casnicie anterioara.


Dana si Bogdan Grecu au fost casatoriti timp de 20 de ani. Desi s-a vorbit despre infidelitatile fostului ei sot, se pare ca Dana Grecu ar fi fost cea care ar fi distrus casnicia de doua decenii.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune