S-a ales praful de toata averea lui Fane Spoitoru! Afacerea familiei fostului interlop a intrat, oficial, in faliment | EXCLUSIV

Un an si patru luni a durat pana cand sa se aleaga praful de toata averea lui Fane Spoitoru.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereLa nici un an si jumatate de la moartea „legendei” Fane Spoitoru, firma acestuia a intrat oficial in faliment. Compania care administra un centru sportiv din comuna Cernica, a primit, la inceputul lunii trecut, acordul Tribunalului Ilfov de a se inchide. (Citeste si: Fiica lui Fane Spoitoru, ipostaze fierbinti, la un an de la moartea tatalui)
„Admite cererea debitoarei SC Moslon Group SRL, asa cum a fost formulata. In temeiul art 145 alin 1, raportat la art 71 din Legea 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, dispune intrarea in faliment prin procedura simplificata a debitoarei”, se arata in hotararea instantei. (Citeste si: Nunta in familia lui Fane Spoitoru)
Fane Spoitoru, lider al lumii interlope bucurestene timp de aproape 20 de ani, a murit plin de datorii. Afacerea, care era administrata de sotia lui, Elena, avea probleme mari, iar lucrurile au mers si mai prost dupa moarte. Din cauza problemelor cu banii, sotia lui Fane Spoitoru a fost somata sa paraseasca vila din Pipera in care locuia si in plus, aceasta a primit si o instiintare ca terenul pe care se afla complexul sportiv se afla chiar in drumul viitoarei Sosea de Centura a Capitalei.

Fane Spoitoru si-a trait ultimii ani din viata ca un om de afaceri cinsitit, dupa ce si-a ispasit pedeapsa pentru infractiunile pe care le-a facut in tinerete.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate