S-a casatorit sau nu in secret fostul Principe Nicolae? De unde a aparut informatia

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, principele care a fost decazut de drepturi si i s-a retras functia, este insa extrem de iubit de romani.

Autor: C.L.

Tanarul, care a fost in mijlocul unui scandal cu doar cateva saptamani inainte de moartea Regelui Mihai, dupa ce a incercat sa forteze intrarea in locuinta acestuia din Elvetia, a participat la inmormantarea bunicului sau. Familia sa a fost insa distanta cu el, si a fost singura ruda de sange care nu a urcat in trenul regal care a dus sicriul de la Bucuresti la Curtea de Arges.

Nepotul regelui a fost insa ovationat de multime, iar numele lui a fost strigat in cateva ocazii. Nicolae nu a venit insa singur la funeraliile bunicului sau, ci insotit de Alina Maria Binder, cea care i-a devenit logodnica in vara.

Exista speculatii chiar ca cei doi s-au casatorit in secret, desi in momentul in care si-au anuntat logodna au precizat ca nunta va avea loc anul viitor. Zvonul a plecat de la faptul ca in programul anuntat de Casa Regala privind participantii la funeraliile Regelui Mihai, cei doi au fost trecuti ca domnul si doamna Nicolae de Roumanie Medforth–Mills.

Apoi, unii au studiat cu atentie si mana stanga a lui Nicolae si a iubitei sale. Este adevarat ca, la un moment dat, in ziua inmormantarii, pe degetul mijlociu al fostului principe este un inel sau verigheta, insa cu doar o zi inainte

acesta nu purta bijuterii pe respectiva mana. In schimb, pe inelarul mainii stangi al Alinei Binder stralucea inelul de logodna, pe care tanara nu l-a mai dat jos din momentul in care l-a primit.
Fostul principe nu a comentat, pana acum, in nici un fel informatia ca s-ar fi casatorit deja cu logodnica sa.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies