Vedete

S-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi, croatul Josip? Bomba a fost lansată de o amică a fostului iubit al frumoasei blonde!

Cineva a întrebat dacă s-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


S-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi, croatul Josip? Bomba a fost lansată de o amică a fostului iubit al frumoasei blonde!icon photo

Încă nu se ştie dacă s-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi. Cert este că o amică a lui Bodi l-a întrebat pe acesta, pe un site de socializare: “S-a cuplat Bianca cu Josip?”. Alex nu a răspuns, astfel că situaţia nu s-a limpezit. (vezi care a fost prima declaraţie a lui Alex Bodi după despărţirea de Bianca)

S-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi. Josip este "fratele" lui Bodi

Croatul Josip Heit este şeful lui Alex Bodi în compania Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Bodi îl consideră pe Josip cel mai bun prieten al său şi îl numeşte, de fiecare dată, „fratele meu”.

S-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi, croatul Josip? Bomba a fost lansată de o amică a fostului iubit al frumoasei blonde!

S-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi. L-a cunoscut pe croat în Dubai

Nu se ştie dacă s-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi. Bianca şi Josip s-au cunoscut pe vremea când vedeta era cu Bodi, croatul petrecând alături de aceştia un concediu în Dubai. Josip a fost şi el căsătorit, având o fiică din acea căsnicie. 

 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune