Vedete

S-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi, croatul Josip? Bomba a fost lansată de o amică a fostului iubit al frumoasei blonde!

Cineva a întrebat dacă s-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Încă nu se ştie dacă s-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi. Cert este că o amică a lui Bodi l-a întrebat pe acesta, pe un site de socializare: “S-a cuplat Bianca cu Josip?”. Alex nu a răspuns, astfel că situaţia nu s-a limpezit. (vezi care a fost prima declaraţie a lui Alex Bodi după despărţirea de Bianca)

S-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi. Josip este "fratele" lui Bodi

Croatul Josip Heit este şeful lui Alex Bodi în compania Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Bodi îl consideră pe Josip cel mai bun prieten al său şi îl numeşte, de fiecare dată, „fratele meu”.

S-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi. L-a cunoscut pe croat în Dubai

Nu se ştie dacă s-a cuplat Bianca Drăguşanu cu şeful lui Alex Bodi. Bianca şi Josip s-au cunoscut pe vremea când vedeta era cu Bodi, croatul petrecând alături de aceştia un concediu în Dubai. Josip a fost şi el căsătorit, având o fiică din acea căsnicie. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol