S-a dat startul la distracție! Ce s-a întâmplat cu puțin după miezul nopții, după relaxarea măsurilor, în Centrul Vechi al Bucureștiului

Românii abia așteptau să se dea startul la distracție din nou! Prima seară de relaxare a măsurilor a fost sărbătorită de bucureșteni în Centrul Vechi

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Ce s-a întâmplat după relaxarea măsurilor, în Centrul Vechi București


In articol:

Românii au fost dornici de distracție după mai bine de două luni în care au stat în izolare la domiciliu și au ieșit din casă doar pentru strictul necesar.

Citeste si: De astăzi, 1 iunie, putem merge la plajă! Ce reguli trebuie să respectăm. Anunțul oficial al autorităților

Carantina a fost un lucru greu de suportat pentru majoritatea românilor, iar acest lucru este dovedit de modul în care au luat cu asalt Centrul Vechi al Capitalei, chiar de aseară. Românii sunt recunoscuți ca fiind un popor de pretrecăreți, așa că nu au ezitat nici în vremea pandemiei. Imediat după miezul nopții s-a dat start petrecerilor din Centrul Vechii, iar clienții au fost nelipsiți. 

Citeste si: Începe marea relaxare a măsurilor! De astăzi se deschid terasele, plajele și se reiau spectacolele în aer liber!

Ce s-a întâmplat după relaxarea măsurilor, în Centrul Vechi București

Patronii restaurantelor, cafenelelor și teraselor au aranjat totul ca la carte și au așteptat nerăbdători clienții. Octav Ganea, unul dintre fotoreporterii agenției Inquam Photos, a fost în Centrul Vechi noaptea treucută și a imortalizat cele mai importante momente.

Citeste si: Anunțul așteptat de toți românii! Totul se termină! De la 15 iunie, viața nostră revine la normal

Centrul Vechi al Bucureștiului a prin viață din nou, fiind inundat de zâmbetele celor care i-au trecut pragul noaptea trecută, după o lungă perioadă în care a fost pustiu. 

Se redeschid terasele! Iată ce reguli trebuie respectate cu sfințenie atunci când ieșim în oraș

De astăzi, 1 iunie, românii se vor bucura de încă o ridicare a restricțiilor impuse de coronavirus. Se va putea merge la terase și cafenele, însă nu fără a respecta cu sfințenie câteva reguli esențiale.

Ce s-a întâmplat după relaxarea măsurilor, în Centrul Vechi București

Ministerul Economiei precizează principalele măsuri specifice de protecţie a clienţilor teraselor.

"La intrare se va face un triaj observaţional, iar accesul clienţilor cu simptome vizibile de infecţie respiratorie va fi interzis. Operatorii economici din sectorul alimentaţiei publice se vor asigura că la intrare şi la grupurile sanitare există dispozitive cu produse biocide avizate, necesare dezinfectării mâinilor clienţilor, precum şi informarea acestora cu privire la modul de utilizare. Se recomandă stabilirea de circuite cu sens unic ce trebuie parcurse de clienţi în interiorul terasei, astfel încât să se minimizeze contactele între clienţi (exemplu: înspre şi dinspre toaletă)", arată Ministerul Economiei, potrivit News.ro.  

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate