S-a decis! Doctorii il baga pe Patriciu in operatie! Ii fac transplant de ficat! In acest timp, "chinezoaica lui Patriciu" primeste buchete misterioase de flori la Bucuresti. Oare milionarul stie?

Dupa ce s-a aflat o perioada alaturi de Dinu Patriciu la un spital din Milano, acolo unde acesta a fost supus unor investigatii medicale amanuntite, chinezoaica Melanie Anne Chen, care se pare ca a preluat toate fraiele afacerii si averii milionarului, s-a intors in Romania pentru a controla activitatea firmelor. Zilele acestea, magnatul va fi suferi un transplant de ficat intr-o clinica din Italia. ##VIDEO5020##

Distribuie pe:

Autor: Liviu Chirita, Ana Nita

fara descrierefara descriereOarecum ciudat, la intoarcerea de la Milano, asiatica nascuta in Trinidad Tobago, in varsta de 43 de ani, nu a mai innoptat la resedinta din Snagov a magnatului, ci a ales un hotel de 4 stele din zona Romexpo. La receptie, in momentul check-in-ului, Melanie a avut parte de o surpriza. Un imens buchet de flori, expediat pe numele femeii de afaceri, i-a fost inmanat de angajatul hotelului. Asiatica s-a aratat extrem de magulita de primirea buchetului, care avea si un biletel din partea expeditorului. A doua zi, Melanie si-a intrat in rutina programului zilnic si a mers la sediul principal al firmei lui Dinu Patriciu.

fara descriereFata de ultimul control medical de la jumatatea lui octombrie, lucrurile s-au precipitat in ceea ce-l priveste pe unul din cei mai bogati oameni din Romania. Patriciu sufera de o afectiune grava a ficatului si avea nevoie urgenta de un transplant.

fara descrierefara descriereZilele trecute, afaceristul a primit vestea cea buna. La clinica din Italia unde este internat, a ajuns un ficat compatibil si, pana la sfarsitul acestei saptamani, Patriciu va fi supus unei interventii chirurgicale complexe.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate