S-a declanșat războiul între Tzancă Uraganul și fratele său, Miraj! ”Ești un boschetar, un gunoi”! Cum au băgat Reea și Tina dihonia în familia manelistului?

E scandal uriaș în familia lui Tzancă Uraganul, după ce fratele manelistului a lansat o piesă cu vloggerițele Reea și Tina.

Reea si Tina, Miraj
Autor: Radu Constantin

In articol:

Trădare fără precedent în familia lui Tzancă Uraganul. Miraj Tzunami, fratele manelistului, a întors armele și a trecut de partea vloggerițelor Reea și Tina, dușmance declarate ale lui Tzancă Uraganul.

Miraj, Reea și Tina au lansat împreună o piesă, lucru care l-a făcut pe Tzancă să-și iasă pur și simplu din minți.

WOWbiz.ro a anticipat trădarea lui Miraj încă de la începutul acestui an, când a scris că fratele lui Tzancă a rămas în relații extrem de apropiate cu Reea și Tina și că urmează să lanseze o melodie cu acestea.

Tzancă despre propriul frate: ”Vomită sânge de la băutură”

După lansarea piesei, între Tzancă și Miraj s-a lăsat cu un scandal uriaș, în care cei doi s-au atacat dur și s-au jignit îngrozitor. Tzancă a luat pur și simplu foc și a făcut un live pe contul lui de socializare în care și-a desființat fratele. Câteva ore mai târziu, el a șters însă live-ul.

”Boschetarul ăsta de Miraj, că asta este, un boschetar... de foarte mulți ani a ajuns un gunoi, mă obligă să fac aceste postări. Un mare incult, din toate punctele de vedere...

Tzanca, reea si tina
Tzancă s-a certat cu Reea și Tina

M-ați tot întrebat fiecare, că a făcut piesă cu specimenele alea. Nu mă mai întrebați pe mine, vă rog frumos, ce a făcut, ce n-a făcut.

El este de aceeași categorie ca și ele.

N-am vrut să-l bag în seamă dar a început să posteze de mine vorbe d-astea urâte. El este cel mai mare dușman al meu de ani de zile. Vă dați seama că nu-i convine. Să m... fata mea decă nu am proprietăți de un milion de euro. Cash. Și el, să m... fata mea, Anaisa, dacă are măcar casa plătită.

Să vedeți diferența, vorbim pe bune.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Tzanca Uraganul, scandal uriaș cu propriul frate! Miraj Tzunami: ”E un pamflet de om, un pervers! Dacă nu eram eu, vindea ghiuluiri”

Vorbește gunoiul la de mine care a luat bătaie peste tot și l-a bătut cine a vrut și cine n-a vrut? Zice el de mine că am boli, să m... fetița mea dacă mă știu cu cea mai mică boală. Îmi fac analize de cel puțin două ori pe an, iar el nu se duce de frică. Știți de ce? Că vomită sânge de la băutură. Cântă și prost, e vai de capul lui, n-are nici formație... Nu-l mai ia nimeni, distruge nunțile pe unde se duce. Un boschetar care bea până face pipi pe el, postează el prost de mine”, a spus Tzancă Urahanul despre fratele lui.

Miraj Tzaunami: ”Tzancă a fost șoferul meu”

Miraj i-a răspuns și el lui Tzancă în termeni extrem de agresivi, făcându-l praf pe acesta.

”E invidios, mi-a dat un mesaj, că de ce am făcut eu clip cu alea. Păi alea sunt femei mă, ce treaba ai tu cu femeile, că știu că tu ești b.... Nu ți-au greșit cu nimic, au avut grijă de tine, de fii-ta, de nevastă-ta... Plătește-ți mașinile, că te sună ăia...

Miraj Tzunami
MIraj Tzunami, fratele manelistului Tzancă

Tu ai fost șoferul meu când mă îmbrăcam eu cu curea roși și pantofi roșii. Tu îmi spălai pantofii pe vremea aia. Ești fratele meu, îmi era milă de tine. Te făceam fericit când îți dădeam 300-1000 de euro. Dar tu, să m... familia mea, ești b... declarat. Nu cânți nici bine, ești cel mai mare ”falsator”. Tu ești un terminat, ce ți-au greșit fetele alea să-mi dai mie mesaje proaste. Tu ești incult și când dormi, ești bolnav închipuit.

Citeste si: Tzancă Uraganu, scandal cu un vlogger din cauza unei femei! ”Mi-a spus că vrea să se culce cu ea”

Ți-a spart cumnată-tău nasul datorită lui soră-sa, avea dreptate. Ți-a luat și banii, te-a lăsat și sărac. Ți-a luat și mașina, tot. Ești un terminat, un văcar, nu știi să legi două cuvinte. Ești un ”mirositor”, ai t... grav până te-a dus Lambada la spitalul Elias, că nu mai știai pe unde ești. Plătește-ți leasingul la mașina aia, că mai ai câteva luni și-ți ia mașina lumea”, a răspuns Miraj Tzunami.

Mădălina, soția lui Tzancă: ”Mai aveai puțin și mă pupai j..., te jurai c sunt viața ta”

În scandal a interevnit și Mădălina Miu, noua soție a lui Tzancă Uraganul. Aceasta a făcut un live din fața Parchetului, acolo unde i-ar fi fîcut o plângere cumnatului ei pentru jigniri și amenințări.

”Mi-a dat foarte multe mesaje și telefoane de când a început anul ăsta. Eu i-am dat block să evit o discuție între frați. Știe toată lumea că sunt măritată cu Tzancă și civil, mă cheamă Velcu, am făcut nuntă, despre ce vorbim aici? Tu mai aveai puțin și mă pupai j.., vrei să pun filmarea aia când te jurai că sunt viața ta?”, a dezvăluit Mădălina Miu.

                                                                   

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam și Roxana Dobre au fost nașii de botez ai fiicei lui Tzancă Uraganul! Uite-o pe "Uraganița" în brațele lui Salam, după ce a fost scoasă din cristelniță!

Tzanca Uraganul, infectat cu coronavirus. Care este starea de sănătate a manelistului

Vulpița bagă dihonie între Salam și Tzancă Uraganul! ”Regele”, admonestat de fratele Tzunami: ”Te prostești la băutură”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Românii care au primit bani în plus pe lângă salariu: S-au dat prime de milioane. E revoltător

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies