S-a deschis un nou boutique de haine masculine de lux! Afla cine a fost la petrecere!

In aceasta seara, in buricul Bucurestiului, s-a deschis un boutique de fite, destinat, in exclusivitate, barbatilor moderni si stilati.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierefara descrierefara descriereLa eveniment au participat o serie de reprezentanti de seama ai sexului tare, vedete, clienti fideli ai brand-ului si doamne din showbiz, venite sa faca si un cadou deosebit partenerilor de viata, in seara de Sf. Nicolae.

 

Astfel, printre cei veniti la fata locului i-am remarcat pe Stefan Banica jr., un obisnuit al casei, el fiind imbracat la "Dansez pentru tine" de stilistii companiei, pe Cornel Pasat, si el un cumparator al costumelor casuel, fiul lui Bote, Andrei Iordache,  care a si abordat o tinuta a firmei, si nu in ultimul rand...Adrian Minune, care s-a conversat toata seara cu managerul italian al brand-ului. Probabil pentru tinutele de scena, manelistul fiind recunoscut in bransa ca un tip elegant.


Deschiderea boutiqului a fost una foarte selecta, cu dress cod, preparate culinare speciale si bauturi dintre cele mai fine. Toata seara s-a derulat sub semnul elegantei si a bunului gust, iar la plecare, absolut toti invitatii au primit  cadou cate un parfum si vouchere la cumpararea de produse din magazin.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate