S-a dus la dentist, iar viața lui s-a schimbat radical! Când s-a trezit din comă toate membrele îi fuseseră amputate, iar fața îi era distrusă: „Fiica mea nu m-a recunoscut”

Un bărbat a intrat în comă după ce a fost la dentist. S- trezit și avea membrele amputate, iar fiica lui nu îl mai recunoștea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Tom Ray era un om normal și sănătos înainte să facă septicemie, la vârsta de doar 38 de ani. Bărbatul a povestit cum s-a trezit după ce a stat timp de trei luni în comă. Când s-a trezit a aflat că membrele îi fuseseră amputate, că soția lui îl adusese pe lume pe cel de-al doilea fiu al familiei și că fusese nevoită să vândă casa în care locuiau după ce afacerea familiei a intrat în faliment.

Tot coșmarul a început după o vizită la dentist, din cauza unei mici tăieturi la nivelul gingiei. Infecția s-a răspândit rapid în corpul lui și a intrat în comă. „FUsesem la dentist și mi-au tăiat gingia cu instrumentul pe care îl folosesc pentru a îndepărta tartrul”, a povestit el în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„A durat foarte mult până am primit rezultatele anelizelor de sânge. Medicii m-au lăsat să aștept în jur de zece ore. Până când au primit răspunsul, era deja prea târziu. Septciemia te poate ucide în doare câteva ore”, a povestit el.

Citeste si: O femeie însărcinată a fost ucisă! Criminala i-a scos bebelușul din burtă și a mințit că l-a născut ea

Când s-a trezit din comă avea membrele amputate și nu își mai amintea nimic

Tom Ray a povestit că s-a trezit din comă și nu mai știa nimic despre viața lui. „Lângă mine era o femeie frumoasă cu un bebeluș în brațe. Mi-a spus că este soția mea. Fiica mea nu m-a recunoscut, a spus „El nu este tatăl meu!”. A fost oribil, am încercat să o ademenesc să intre în salon spunându-i povești și promițându-i cadouri”, a povestit el.

Acum Tom Ray vorbște deschis despre tragedia prin care a trecut și despre cum i s-a schimbat viața. Încearcă să-i încurajeze pe cei care trec prin experiențe similare, după ce a luptat mult timp cu depresia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate