Stiri

S-a dus la medici cu o tumoare cerebrala si i s-a spus ca este prea stresata. Adolescenta a ajuns la un pas de moarte dupa ce i s-au prescris analgezice

Chelsea Yeomans, in varsta de 23 de ani, suferea de dureri de cap si ameteli cand a mers la spital.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
O tanara a fost la un pas de paralizie dupa ce meidicii nu si-au dat seama ca are o tumoare cerebrala si i-au spus ca durerile de cap pe care le avea erau cauzate de stres. 
 
Chelsea Yeomans, in varsta de 23 de ani, a inceput sa aiba cefalee insuportabile si ameteli pe cand avea doar 13 ani. Cand a mers la medici, acestia au pus starea fetei pe seama stresului de la scoala si a schimbarilor hormonale din organismul ei si i-au prescris paracetamol, realteaza dailyrecord.co.uk.
 
Durerile au continuat si Chelsea era tot mai convinsa ca avea o afectiune mult mai serioasa, asa ca si-a cautat simptomele pe internet si a aflat ca ar putea sa aiba o tumoare cerebrala. Le-a spus medicilor ca este ingrijorata, insa acestia nu au luat-o in serios, pana cand un specialist a decis sa ii faca o tomografie computerizata. In urma CT-ului au descoperit ca Chelsea avea o tumoare canceroasa care ii apasa pe maduva spinarii. Tot atunci medicii i-au spus ca, daca nu ar fi aflat care era de fapt sursa durerii, in doar doua saptamani ar fi ajuns paralizata de la brau in jos, fara sansa de a se recupera vreodata.

Galerie foto