S-a dus orice speranță pentru Roxana de la Puterea Dragostei! Ce a făcut grecul Alexander pentru iubita lui grecoaică, după ce a ieșit din show

Roxana a mărturisit până la urmă ce sentimente are pentru grecul Alexander, asta deși știa că tânărul face un cuplu cu o grecoaică de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Roxana este îndrăgostită de grecul Alexander. A dezvăluit acest lucru chiar în casa de la Puterea Dragostei. Când a aflat că acesta ar putea să plece din show după Ioli, grecoaica cu care făcuse un cuplu și care fusese eliminată, Roxana i-a dus acestuia un cadou.

Citeste si: Puterea Dragostei. Hamude continuă războiul cu Raluca și Ricardo: "Plânge la comandă, leșină la comandă, face atacuri de panică"

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, mesaj acid pentru Hamude: "E mincinos și cu strategii! Îl punea pe Adrian să..."

Citeste si: Între Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei lucrurile nu sunt chiar atât de frumoase cum lasă ei să se creadă? Discuția care i-a pus pe gânduri pe fani DEZVĂLUIRI

Alexander a plecat însă, a vrut să se descalifice doar ca să plece acasă după grecoaica, dând astfel dovadă că o iubește sincer, spre tristețea Roxanei. De altfel, după ce a plecat din Turcia, Alexander s-a dus imediat la Ioli, care locuiește în altă localitate decât cea în care stă băiatul. Cei doi și-au postat pe paginile de socializare multe poze împreună, în care arată cât de îndrăgostiți sunt.

La una dintre poze, Ioli a transmis și un mesaj în care pare că vrea să spună că ea a câștigat în lupta cu Roxana. ”În cele din urmă, dragostea este un joc de anduranță!”, este comentariul postat de Ioli la o poză în care apare îmbrățișându-se cu Alexander, tânărul care s-a descalificat de la Puterea Dragostei Grecia pentru ea.

Roxana de la Puterea Dragostei, supărată pe grecul Alexander: ”Nu am fost îndrăgostită”

După ce în casa de la Puterea Dragostei a tot spus că-l iubește pe grec, chiar a plâns pentru el, după ce a aflat că acesta a ales-o pe grecoaica Ioli, Roxana a scris și ea pe pagina ei de socializare: 

 

„Haideți să vă explic ceva. Nu am fost îndrăgostită de Alexander (asta am crezut eu în sinea mea), însă am fost atrasă fizic foarte mult de el, o atracție foarte puternică. 

Asta nu înseamnă că am fost îndrăgostită cum am crezut eu în mintea mea. Am vrut să lămuresc acest aspect, iar acel cadou pe care i l-am dăruit a fost înmânat pentru ca el să aibă o amintire de la mine, nimic mai mult. Fiecare acum pe drumul său, separat. Sper să v-am lămurit și m-ați înțeles”, a scris Roxana pe pagina sa de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate