S-a gasit rezolvarea pentru problema locurilor de parcare: masina care se pliaza! Vezi aici cum arata si ce stie sa faca!

Hiriko este cea mai asteptata masina a anului 2013 pentru ca aduce ceva nou pe piata auto: este o masina electrica ce se adapteaza perfect aglomeratiei din marile orase.

Distribuie pe:

fara descriereAutomobilul se poate pila, asemenea unei biciclete, pentru a putea fi parcata in locuri foarte stramte, informeaza incont.ro. masina a fost modelata de un grup de antreprenori din Spania si experti de la celebrul Institut de Tehnologie din Massachusetts (MIT).

fara descriereHiriko Fold este cu 20 de centimetri mai mica decat Smart Fortwo, iar la mijloc are o imbinare care ii permite sa fie micsorata pentru a intra intr-un spatiu de parcare mai mic de 1,5 metri.

fara descriereO alta adaptare a masinii este reprezentata de rotile care rotesc la 60 de grade, astfel incat parcarea sa fie foarte usor de facut. Chiar daca nu prinde mai mult de 50 de kilometri pe ora, Hiriko este perfecta pentru aglomeratia din marile orase.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate