S-a inaugurat primul magazin de gheata in Bucuresti! Uite cum arata

Primul magazin de gheata din lume este cel de-al 200-lea din reteaua Profi, inaugurat in aceasta saptamana la Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAproximativ 80 de tone de gheata transparenta au fost prelucrate pentru a deveni peretii si rafturile unui magazin de 150 metri patrati, care functioneaza in piata George Enescu, in vecinatatea Ateneului Roman, a Hotelului Hilton si a Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti.

Pentru ca resursele locale de gheata cu transparenta de cristal sunt insuficiente, o cantitate considerabila de material a trebuit importata si din Polonia pentru ca lucrarea sa poata fi definitivata.fara descriere

Pentru ca magazinul sa-si mentina structura pe toata perioada proiectului, temperatura ambientala este mentinuta la maximum -5C grade, iar cele peste 500 de produse sunt plasate prin rotatie, astfel in cat sa-si mentina proprietatile la aceste temperaturi scazute.

"Ne-am gandit sa oferim un cadou special de sarbatori, pe care lumea sa-l vada si de care sa se bucure cu usurinta", a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Proiectul s-a bucurat de sprijinul ambasadei Poloniei si de cel al Primariei Municipiului Bucuresti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate