S-a intamplat din nou! Un maidanez a atacat o femeie in zona unde Ionut a fost sfasiat de cainii comunitari! Vezi ce s-a intamplat cu victima!

In aceasta seara, o femeie a ajuns la Spitalul Floreasca cu rani muscate in zona picioarelor si cu o sangerare extrem de puternica. Femeia le-a spus doctorilor ca a fost muscata de un maidanez in apropiere de Parcul Tei din Sectorul 2.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereTot in acea zona se intampla o tragedie. Ionut, un copil de numai cinci anisori, a fost sfasiat de niste maidanezi. "M-am trezit cu dintii in coapsa mea. Si-a bagat foarte adanc coltii, m-am trezit decat capsata asa, curgea sange. Sunt traumatizata, da, nu vad decat asa... acei colti, asa, gura aceea fiororasa cu coltii aia asa si simt ca n-o sa mai imi scot din cap asta", a spus victima.

Oamenii care locuiesc in zona spun ca animalul nu este la prima kalooga_36441" abatere" el fiind cunoscut ca un caine agresiv in zona.

Reprezentantii Primariei Sectorului 2 au marturisit ca asta nu e problema lor, pentru ca ei nu se ocupa de adoptie, ci de sterilizare, scriu cei de la Stirile Pro TV.

"A ajuns la noi muscata. Sangera puternic si am trimis-o la urgenta la Floreasca. I-am facut serul antirabic subcutanat, nu intramuscular pentru ca ia anticoagulant si risca sa faca hematom"
, a spus medicul Apostolescu, de la Matei Bals.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate