S-a întors karma! Rivala Biancăi Drăgușanu, lăsată fără bani de guvernul britanic! I-au închis afacerea Dariei

Daria Radionova, excentrica moldoveancă ”suspectată” că ar fi avut o relație cu Alex Bodi, a fost lăsată fără surse de venituri de către guvernul britanic.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Daria Radionova, tânăra din Republica Moldova care locuiește la Londra și despre care s-a zvonit că ar avea ”bucurii” la soțul Bianci Drăgușanu, s-a trezit în criză financiară. Tânăra a anunțat pe contul ei de socializare că se vede nevoită să-și închidă afacerea, un salon-boutique situat în centrul Londrei, datorită deciziei guvernului britanic de a pune lacăt pe magazine în plină pandemie de coronavirus.

fara descriere

Radionova a anunțat că nu este bucuroasă de decizie însă o înțelege și o respectă, în condițiile în care în acest moment sănătatea oamenilor trebuie pusă pe primul loc. Ea a anunțat că-și va mai continua o parte din afaceri prin intermediul internetului, acolo unde deține un magazin virtual cu haine.

Alex Bodi spune că nu a avut o relație cu Daria

fara descriere

Daria Radionova este un personaj cunoscut în Marea Britanie, acolo unde e considerată o ”influencerință excentrică”. Ea deține o mașină de lux încrustată cu un milion de cristale Swarovski și care provoacă o reacție fantastică atunci când apare pe străzile din Londra datorită faptului că strălucește pfrecum soarele.

Citeste si: Alex Bodi, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Eu sa te pot face mereu fericită și să-ti aduc zâmbetul pe buze”

Citeste si: Un tânăr aflat în carantină și-a executat patru vecini, trei băieți și o fată, dintr-un motiv incredibil! Masacrul s-a produs în Rusia

Citeste si: Alex Bodi  a suferit cea mai mare umilință: „Slabe șanse ca una ca Daria Radionova să se uite la cocalaru’ ăsta. Adevărul e că mai mult de  Bianca Drăgușanu NU POȚI!”

Citeste si: Alex Bodi  a suferit cea mai mare umilință: „Slabe șanse ca una ca Daria Radionova să se uite la cocalaru’ ăsta. Adevărul e că mai mult de  Bianca Drăgușanu NU POȚI!”

Despre Daria s-a spus că ar fi avut o relație cu Alex Bodi, în perioada în care acesta a fost certat cu Bianca Drăgușanu. Afacerisul a negat însă acest lucru spunând că aceasta face doar parte din cercul lui de cunoștințe.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate