S-a întors karma! Rivala Biancăi Drăgușanu, lăsată fără bani de guvernul britanic! I-au închis afacerea Dariei

Daria Radionova, excentrica moldoveancă ”suspectată” că ar fi avut o relație cu Alex Bodi, a fost lăsată fără surse de venituri de către guvernul britanic.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Daria Radionova, tânăra din Republica Moldova care locuiește la Londra și despre care s-a zvonit că ar avea ”bucurii” la soțul Bianci Drăgușanu, s-a trezit în criză financiară. Tânăra a anunțat pe contul ei de socializare că se vede nevoită să-și închidă afacerea, un salon-boutique situat în centrul Londrei, datorită deciziei guvernului britanic de a pune lacăt pe magazine în plină pandemie de coronavirus.

Radionova a anunțat că nu este bucuroasă de decizie însă o înțelege și o respectă, în condițiile în care în acest moment sănătatea oamenilor trebuie pusă pe primul loc. Ea a anunțat că-și va mai continua o parte din afaceri prin intermediul internetului, acolo unde deține un magazin virtual cu haine.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Alex Bodi spune că nu a avut o relație cu Daria

Daria Radionova este un personaj cunoscut în Marea Britanie, acolo unde e considerată o ”influencerință excentrică”. Ea deține o mașină de lux încrustată cu un milion de cristale Swarovski și care provoacă o reacție fantastică atunci când apare pe străzile din Londra datorită faptului că strălucește pfrecum soarele.

Citeste si: Alex Bodi, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Eu sa te pot face mereu fericită și să-ti aduc zâmbetul pe buze”

Citeste si: Un tânăr aflat în carantină și-a executat patru vecini, trei băieți și o fată, dintr-un motiv incredibil! Masacrul s-a produs în Rusia

Citeste si: Alex Bodi  a suferit cea mai mare umilință: „Slabe șanse ca una ca Daria Radionova să se uite la cocalaru’ ăsta. Adevărul e că mai mult de  Bianca Drăgușanu NU POȚI!”

Citeste si: Alex Bodi  a suferit cea mai mare umilință: „Slabe șanse ca una ca Daria Radionova să se uite la cocalaru’ ăsta. Adevărul e că mai mult de  Bianca Drăgușanu NU POȚI!”

Despre Daria s-a spus că ar fi avut o relație cu Alex Bodi, în perioada în care acesta a fost certat cu Bianca Drăgușanu. Afacerisul a negat însă acest lucru spunând că aceasta face doar parte din cercul lui de cunoștințe.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Daria Radionova, primele declarații despre ce s-a întâmplat între ea și Alex Bodi: „Este adevărul despre relația pe care o am cu el!” Bianca Drăgușanu a spus că ea este amanta

Dezvăluri! De când nu mai locuia Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi înainte de divorț! S-a aflat abia acum! DECLARAȚII EXCLUSIVE

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca, dar are sufletul frânt! Familia sa e în izolare la domiciliu în Comunitatea Madrid, focarul de coronavirus al Spaniei!

Gica Popescu a facut dezvaluiri tulburatoare, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de Kanal D: „M-am prabusit pe scaun si am inceput sa plang in hohote”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies