S-a intors lumea cu sus-ul in jos! VEZI ce prefera sa asculte bebelusii in locul cantecelor de leagan

Bebeluşii preferă melodiile unor artişti precum Adele, Rihanna şi Bruno Mars în defavoarea cântecelor de leagăn, conform unui sondaj efectuat pentru compania de jucării B. Toys.

Distribuie pe:

fara descriereDintre artiştii ale căror melodii sunt difuzate la radio şi televizor, bebeluşii o preferă pe Adele, alături de Bruno Mars, Rihanna, cu kalooga_36441" Umbrella" şi Robie Williams, cu "Angels", informează dailymail.co.uk.

Sondajul, efectuat pentru compania de jucării B. Toys, câştigătoare a premiului pentru jucăria anului în Statele Unite ale Americii, cu jocul muzical Simphony in B, a chestionat un număr de 2.000 de părinţi în privinţa preferinţelor muzicale ale bebeluşilor lor.

Conform sondajului, cele mai populare cântece printre copii sunt "Someone Like You", cântat de Adele, şi "Just the Way You Are", interpretat de Bruno Mars. Din topul cântecelor moderne îndrăgite de copii mai fac parte "Sweet Child of Mine" a formaţiei Guns 'N' Roses, "I Knew You Were Trouble, cântată de Taylor Swift, şi "Next to Me", a lui Emeli Sande.

Studiul a arătat că 88 % dintre copii ascultă cu plăcere muzică, iar jumătate dintre ei preferă o melodie pop în locul unui cântecel pentru copii sau de leagăn. Astfel, 85 % dintre părinţi au afirmat că, în cea mai mare parte, bebeluşii lor preferă cântece din spectacolele de televiziune pentru copii.

"Este absolut firesc ca părinţii să cânte melodii mai moderne copiilor lor. Suntem înconjuraţi de muzică în fiecare zi, fie la radio, la televizor sau în filme, iar când auzi un cântec de mai multe ori, ajungi să îl fredonezi fără să îţi dai seama. S-a demonstrat că acei copii care ascultă muzică vor deprinde mai uşor abilităţile lingvistice, iar muzica şi poeziile îi ajută pe copii să se liniştească. Când ascultă muzică, dopamina este eliberată în creier, ceea ce îi ajută să doarmă mai profund, să suporte mai bine durerea şi, în general, să fie mai liniştiţi",
a declarat directorul Jonathan Thorpe, de la compania John Crane Ltd, distribuitoare a jucăriei Symphony in B.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate