S-a întors roata! Fosta soție a lui Răzvan Simion, cu iubitul, la altar! În timpul ăsta, prezentatorul plânge după Lidia Buble

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, o duce din ce în ce mai bine în viața personală, în vreme ce prezentatorul tocmai s-a despărțit de Lidia Buble.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Răzvan Simion s-a despărțit cu câțiva ani în urmă de Diana, soția lui, pentru a fi împreună cu Lidia Bulbe iar acest lucru a afectat-o, în mod inevitabil pe cea care i-a fost parteneră de viață încă de pe vremea facultății. Acum, când Răzvan și Lidia s-au despărțit, rolurile s-au inversat. Diana Simion este cea care are motive să fie fericită. Și nu ca motiv de satisfacție pentru problemele fostului soț.

Abonează-te la WOWbiz pe Google News. TU ÎȚI ALEGI ȘTIRILE

fara descriere

Diana Simion a redescoperit iubirea anul trecut, atunci când și-a făcut curaj și a anunțat public că are o relație cu un om de afaceri timișorean, patronul unei cafenele din oraș. Zilele trecute, însă, cei doi au mai făcut un pas important în relația lor: au mers împreună în fața altarului.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, cu iubitul, la altar! Diana și Radu au botezat o fetiță

fara descriere

Nu, Diana și Radu nu s-au căsătorit (încă) ci au devenit părinți spirituali ai unei fetițe. Cei doi au accepat să devină nași cu toate că nu sunt căsătoriți oficial, la solicitarea părinților micuței, care le sunt prieteni foarte buni. Oricum, la cum decurg lucrurile, nu este exclus ca Diana să-și oficializeze relația cu Radu, în condițiile în care apropiații spun că nu au mai văzut-o de multă vreme pe femeie atât de fericită.

Citeste si: Dezvăluiri despre despărțirea momentului! Lidia Buble și Răzvan Simion erau separați de mai multe luni. ”El a fost cel care a pus capăt”

Citeste si: Răzvan Simion regretă despărțirea de Lidia Buble? Detaliul ascuns în mesajul postat pe Instagram

Citeste si: Cu cine și-a petrecut Răzvan Simion seara, înainte de anunțul despărțirii de Lidia Buble! I-a fost alături în fiecare clipă

De cealaltă parte, Răzvan Simion a confirmat ceea ce presa a anunțat de acum câteva zile: el și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. Cei doi au fost împreună timp de 5 ani.

fara descriere

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărţirea de Lidia

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate