S-a lămurit misterul dispariției celui mai bogat pensionar român! Gheorghe Bălășoiu încasează 66701 lei pe lună FOTO EXCLUSIV

Fostul șef de penitenciar locuiește chiar la ieșirea din Pitești, înr-o vilă cochetă, unde s-a reîntors după ce a fost plecat o vreme la fata lui, la Timișoara.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca


In articol:

De ani buni, cel mai bogat pensionar din România este fostul șef de penitenciar și procuror Gheorghe Bălășoiu, care a ajuns să încaseze lunar suma de 73890 lei brut/lună (66701 lei net). Din păcate pentru el, bătrânul a traversat o mare tragedie în 2016, când băiatul său, Mircea, a murit neașteptat, la 49 de ani. Iată ce scria presa argeșeană pe 24 octombrie 2016, a doua zi după moartea lui Mircea Bălășoiu, fiul fostului magistrat. 

Citeste si: Ludovic Orban, anunțul mult așteptat despre pensii!

Citeste si: Cum și-a triplat Ludovic Orban veniturile într-un singur an! Vezi câți bani a câștigat premierul din consultanță!  

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

”Mircea Bălăşoiu, fiul argeşeanului cu cea mai mare pensie din România, a fost găsit mort, în propria locuinţă, vineri seara. Trupul neînsufleţit al bărbatului de 49 de ani a fost descoperit de pompierii pe care părinţii lui Mircea îi solicitaseră să intervină deoarece acesta nu mai răspundea la telefon de mai multe ore. Bărbatul a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Piteşti iar după primele constatări, decesul survenise în urmă cu ceva timp, întrucât rigiditatea şi petele cadaverice se instalaseră deja. Deşi pe trupul lui Mircea Bălăşoiu nu au fost găsite urme de violenţă, tată său, Gheorghe Bălăşoiu (fost procuror) a insistat să i se facă autopsia. Acestuia din urmă nu îi vine să creadă că fiul său a murit aşa, din senin, la doar 49 de ani! Mai mult decât atât, Mircea Bălăşoiu se afla într-o relaţie amoroasă complicată motiv pentru care există suspiciunea că bărbatul ar fi avut o ceartă pe această temă cu câteva ore înaintea decesului”, asta scria presa din Pitești despre dramă.

Ce spun vecinii despre Gheorghe Bălășoiu, cel mai bogat pensionar

Afectat de bolile bătrâneții, Bălășoiu nu mai fusese văzut prin curte de vecinii lui de ceva vreme, care îl consideră un om de treabă, dar nu prea vorbăreț. ”Cred că a fost pe la fata lui plecat cu pandemia asta, că eu nu l-am mai văzut o lună-două. Mai bine așa, cine putea să aibă grijă de el aici? Acum pare că-i acasă, e mașina trasă acolo, nu vedeți ce frumos arată curtea și grădina?”, ne-a povestit un vecin al celui mai bogat pensionar din România. 

Pe lângă Mircea, Gheorghe Bălășoiu mai are o fată, stabilită în Timișoara. Din partea copiilor, fostul magistrat are 6 nepoți.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

ȘOC TOTAL! Imagini cu mama lui Iancu de la Survivor România așa cum nu ai văzut-o niciodată! Are părul desfăcut și a declarat că îl va vopsi albastru

Declarație șoc a lui Livian despre Ella de la Puterea dragostei! ”Dacă vrei să fii cu mine, trebuie să te accepte veverița”

Monica Anisie, Ministrul Educației, anunț de ultimă oră despre distribuția măștilor în unitățile de învățământ. Când vor ajunge și cum se vor distribui

Monica Tatoiu îl amenință cu procese pe ministrul Transporturilor: ”Abia aștept să-l văd la tribunal”

La ce oră se deschid oficial secțiile de votare pentru Alegerile Locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies