S-a măritat Plușica?! Prima poză cu fosta concurentă de la Puterea dragostei în rochie de mireasă

S-a măritat Plușica?! Prima poză cu fosta concurentă de la Puterea dragostei în rochie de mireasă

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Plușica, fosta concurentă de la Puterea dragostei, se pregătește de nuntă?

Raluca Marina, îndrăgita concurentă de la Puterea dragostei, le-a dat mari emoții fanilor ei. Blondina s-a pozat îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă.

S-a măritat Plușica?! Prima poză cu fosta concurentă de la Puterea dragostei în rochie de mireasă

Raluca Marina, alintată Plușica de cei care au îndrăgit-o în emisiunea de la Kanal D, a îmbrăcat rochia de mireasă. Fosta concurentă de la Puterea dragostei nu a dat detalii despre ce se întâmplă și cum a ajuns să poarte o rochie albă de mireasă, însă cel mai probabil blondina a participat la o ședință foto cu tematică de nuntă.

Daniel de la Puterea Dragostei și-a făcut iubită! Cum arată tânăra care i-a furat inima. Plușica o să fie geloasă

Lovitură pentru Raluca Marina de la Puterea Dragostei? Daniel, tânărul de care a fost îndrăgostită, s-a cuplat! VEZI AICI IMAGINI

Raluca Marina și Daniel au fost în Casa Puterea Dragostei pentru o bună perioadă, iar în privința celor doi părea să existe o chimie frumoasă.

Chiar dacă au existat intrigi și momente frumoase, în momentul în care Daniel a fost eliminat din Casa Puterea Dragostei, inima Plușicăi s-a rupt în două, s-a prăbușit la pământ și a început să plângă. Recent, Raluca Marina a avut o relație cu un alt tânăr, Alin, dar care s-a terminat.

Citeste si: Bianca și Mocanu, cuplu-bombă înaintea finalei Puterea Dragostei?! Ce au spus amândoi: "Mi-e dragă Bibi"

Citeste si: "Rafaela a murit!" Anunțul care i-a îngrozit pe fanii Puterea Dragostei! Care este adevărul

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei, dezvăluire bombă despre Alex Bobicioiu: ”Mi-a cerut să-mi petrec cu el ultima noapte în Turcia” EXCLUSIV

Recent, și în cazul lui Daniel, fostul concurent a întâlnit o femeie în viața lui care i-a furat inima. Dar oare cine este tânăra? Blondina este chiar sora lui Valentin, fost concurent tot la Puterea Dragostei!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate