S-a mutat Sandra Izbasa cu tot cu bagaje in casa prietenului ei, Andrei, fiul antrenoarei Mariana Bitang?

De mai bine de doi ani si jumatate, gimnnasta Sandra Izbasa (22 de ani), medaliata cu aur la Olimpiadele de la Beijing 2008 si Londra 2012, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Andrei Bitang (24 de ani), fiul antrenoarei Mariana Bitang. ##VIDEO2130##

Distribuie pe:

Cei doi au incercat pe cat posibil sa ascunda aceasta relatie, dar, in cele din urma, fotografiile facute impreuna i-au dat de gol. Aproape zilnic, Andrei obisnuieste sa vina la sala de antrenament pentru a fi alaturi de iubita lui. Cum in ultima vreme lotul s-a mutat la Bucuresti, iar fetele au schimbat locul de cantonament de la Izvorani la complexul Olimpic, din Capitala, se pare ca si Sandra Izbasa si-a schimbat temporar domiciliul. Ea nu locuieste impreuna cu celelalte fete in cantonament ci chiar in casa antrenorilor Mariana Bitang si Octavian Bellu.

 

fara descriere

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o zilele trecute pe Sandra in timp ce iesea intr-o dimineata din casa celor doi tehnicieni, urcandu-se apoi la volanul masinii sale, indreptindu-se spre sala de antrenament. Chiar daca nu a recunoscut niciodata relatia de iubire pe care o are cu Andrei Bitang, frumoasa gimnasta a preferat sa spuna doar ca viata personala este un capitol despre care nu va vorbi niciodata.

 

 

fara descriere

Inainte de a fi cuplat cu Sandra, Andrei Bitang a avut-o ca prietena pe Silvia Stroescu, o fosta componenta a lotului olimpic de gimnastica, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena 2004. Cei doi se pare ca s-au despartit ca urmare a nepotrivirii de caracter, ajungand sa se certe mai mereu. Cu toate acestea, Silvia si Sandra sunt foarte bune prietene. Prima este asistent universitar in cadrul Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, si nu de putine ori i-a dat sfaturi Sandrei, in privinta examenelor pe care le are de sustinut, ca studenta, in cadrul aceleiasi institutii de invatamant.(Cristian Apostol)

 

 

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate